Başkan Erdoğan’ın çocukların söylediği Çayeli'nden Öteye türküsüne eşlik etti
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da 2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı kapsamında Gazi Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programa katıldı. Erdoğan, programın açılışında “Çayeli'nden Öteye” türküsünü seslendiren öğrencilere eşlik etti. Bir öğrencinin 23 Nisan'da kendisine hediye ettiği şiir kitabını hatırlatması üzerine Erdoğan ile öğrenciler arasında renkli bir diyalog yaşandı.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Gazi Anadolu Lisesi'nde düzenlenen "2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı ve Ankara'da Yapımı Tamamlanan Eğitim Yatırımlarının Toplu Açılış Töreni"ne katıldı.
Programın açılışında öğrenciler tarafından türküler seslendirildi. Başkan Erdoğan da çocukların söylediği "Çayeli'nden Öteye" türküsüne eşlik etti.
Başkan Erdoğan, öğrencilerin söylediği türküye eşlik etti. (Fotoğraflar AA'dan alınmıştır.)
"DERSLERDE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUZ"
Öğrencilerin performansının ardından Erdoğan, bir gün önce Samsun'da da türküler söylediğini belirterek çocuklara yeni eğitim öğretim yılı için başarı dileklerini iletti.
Erdoğan, "Dün de Samsun'da ben bu türküleri söyledim, sağ olun. Bu yıl derslerde üstün başarılar diliyoruz inşallah. Sizlerde zaten bu kabiliyeti görüyorum." dedi.

"BENİ HATIRLIYOR MUSUNUZ?"
Bu sırada kız öğrenci biri, 23 Nisan'daki buluşmalarında Erdoğan'a kendi yazdığı şiir kitabını hediye ettiğini hatırlattı.
Öğrenci, "Sayın Cumhurbaşkanım, ben size şiir kitabımı hediye etmiştim. 23 Nisan'dan beni hatırlıyor musunuz?" diye sordu.
Erdoğan'ın, "Nerede, Cumhurbaşkanlığı'nda mı?" sorusuna öğrenci, "Evet, 23 Nisan'da." yanıtını verdi.

"TÜH, NİYE UNUTTUK BİZ BUNU YA"
Öğrencinin hatırlatması üzerine Erdoğan, "Tüh, niye unuttuk biz bunu ya. Kütüphanemdeymiş. Senin kendi şiir kitabın mıydı?" ifadelerini kullandı.

Öğrencinin kitabı kendisinin yazdığını söylemesi üzerine Erdoğan, "Aman yarabbi. Şu güzelliğe baksana ya. Rabbim bütün güzellikleri bunlara vermiş. Başarılar diliyorum." dedi.
HASAN NOTLARI AL
Öğrenciler de Erdoğan'a teşekkür etti. Başkan Erdoğan, sohbetin sonunda Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'a seslenerek, "Hasan, notları al." dedi.

Törenin ardından okulda incelemelerde bulunan Erdoğan, öğretmenler odasında öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.
Sincan Itri Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan koro ile AK Parti İstanbul Milletvekili, besteci ve söz yazarı Yücel Arzen Hacıoğulları'nın seslendirdiği şarkılara eşlik eden Erdoğan, Ankara Güzel Sanatlar Müzik İlkokulu öğrencileri Bengü Yeşilbaş ve Kıvanç Özgür ile "Çayeli'nden öteye" türküsünü söyledi.
Başkan Erdoğan, Gazi Anadolu Lisesi'nde öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in de yer aldığı ziyarette Başkan Erdoğan, öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Müstehcenlik ve fuhuş propagandasına neşter!
Dijital suçlara ve müstehcenliğe neşter