CHP'li İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' soruşturmasında flaş gelişme! 200'ün üzerinde kişi ifadeye çağrıldı

CHP'li İBB'ye yönelik yürütülen ‘yolsuzluk’ soruşturması kapsamında aralarında İBB çalışanlarının da olduğu 200'ün üzerinde kişi ifade vermek üzere Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne çağrıldı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
CHP'li İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' soruşturmasında flaş gelişme! 200'ün üzerinde kişi ifadeye çağrıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik yürütülen 'yolsuzluk' soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı.

Video Oynatma İkonu CHP'li İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' soruşturmasında flaş gelişme!

(AA)(AA)

200'ÜN ÜZERİNDE KİŞİ ÇAĞIRILDI
Aralarında İBB İştirakler yöneticileri, memurlar, İBB çalışanları ve bürokratların da bulunduğu 200'ün üzerine kişi ifade vermek üzere Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne çağırıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler