SON DAKİKA! İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği açıldı

Son dakika haberi... Bandırma'dan Rusya'ya seyir halindeyken İstanbul Boğazı'nda Umuryeri önlerinde makine arızası yapan 98 metre boyundaki kargo gemisi için kurtarma ekipleri yönlendirildi. İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği bir süre çift yönlü askıya alındı. Geminin Büyükdere açıklarına demirletilmesinin ardından İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü açıldı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
SON DAKİKA! İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği açıldı

Bandırma'dan Rusya'ya seyir halindeyken İstanbul Boğazı'nda Umuryeri önlerinde makine arızası yapan 98 metre boyundaki kargo gemisi için kurtarma ekipleri yönlendirildi. İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği bir süre çift yönlü askıya alındı. Geminin Büyükdere açıklarına demirletilmesinin ardından İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü açıldı.

Boğaz gemi trafiğine açıldı (DHA)Boğaz gemi trafiğine açıldı (DHA)

GEMİ TRAFİĞİ AÇILDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Bandırma'dan Rusya'ya seyir halindeyken Umuryeri önlerinde makine arızası yaşayan ARDA isimli 98 metre boyundaki geminin Büyükdere'ye emniyetle demirletilmesi sonrasında İstanbul Boğazı gemi trafiği, kuzey-güney yönlü olarak açıldı" ifadeleri yer aldı

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı

İstanbul Boğazındaki gemi trafiği açıldı (DHA)İstanbul Boğazındaki gemi trafiği açıldı (DHA)

KARGO GEMİSİ DEMİRLETİLDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: "Bandırma'dan Rusya'ya seyir halindeyken *İstanbul Boğazı Umuryeri önlerinde* makine arızası yaşayan *ARDA* isimli 98 metre boyundaki genel kargo gemisi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğümüze ait İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezimiz koordinasyonunda, Kılavuz Kaptanımız, KURTARMA-4 ve KURTARMA-6 Römorkörümüz eşliğinde *Büyükdere'ye emniyetle demirletildi."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN