Kızı için kendini feda etti | Hayatını kaybetti
Kocaeli Kandıra'da, denize girmek için gelen Murat Akın ve engelli kızı Rana, boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Baba Akın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, küçük kızın hayati tehlikesi bulunmadı
Giriş Tarihi:
Düzce Gölyaka'da yaşayan Murat Akın ve engelli kızı Rana, denize girmek için Kocaeli Kandıra'ya gitti.
Kızını kucağına alarak denize giren baba, kızının çırpındığını fark etti. Onu kurtarmaya çalışırken ikisi de boğulma tehlikesi geçirdi.
Olayı fark eden cankurtaranlar harekete geçti. Baba ile kızı denizden çıkardı. İhbarla bölgeye sağlık ekibi sevk edildi. Rana ve Murat Akın, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Kandıra Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan 2 kişiden Murat Akın, doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi. Rana Akın'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.