Başkan Erdoğan AK Parti teşkilatları ile bayramlaştı: Cumhur İttifakı Türkiye'nin güvencesidir

Başkan Erdoğan, “Türkiye’yi hak ettiği seviyelere ulaştıracak irade, tecrübe, birikim ve ufuk ancak AK Parti ve Cumhur İttıfakı’nda vardır” dedi.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Başkan Erdoğan AK Parti teşkilatları ile bayramlaştı: Cumhur İttifakı Türkiye'nin güvencesidir

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti teşkilatları ile bayramlaşma programı için video konferans yoluyla mesaj yayımladı. Bayramlarını kutladı. Önemli açıklamalar da yaptı:

Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan her hadise partimizin ve ittifakımızın dayanışmasının önemini bizlere hatırlatıyor. Muhalefetin saplandığı popülizm bataklığının şehirlerimizin nasıl bir uçurumun eşiğine geldiğini hep beraber ibretle takip ediyoruz.

Cumhur İttifakı Türkiye'nin güvencesi (AA)Cumhur İttifakı Türkiye'nin güvencesi (AA)

Bırakın Türkiye'yi yönetmeyi, ellerindeki 3-5 belediyeyi dahi skandalsız, sorunsuz, kavgasız, şaibesiz yönetme becerisi olmayan bir avuç yolsuz siyasetçinin vasalı haline gelmiş bir zihniyetle karşı karşıyayız. Türkiye'nin ana muhalefet partisinin bu vizyonsuzluktan kurtulması, beceriksizliğe mahkum ettikleri milyonlarca vatandaşımız gibi bizim de en samimi arzumuzdur.

Cumhur İttifakı, Türkiye'nin her bakımdan güvencesidir. Eğitimden adalete, dış politikadan demokrasiye tüm başlıklarda Türkiye'yi hak ettiği seviyelere ulaştıracak irade, tecrübe, birikim ve ufuk ancak bizde vardır. AK Parti ve Cumhur İttifakı'nda vardır.

Cumhur İttifakı Türkiye'nin güvencesi (AA)Cumhur İttifakı Türkiye'nin güvencesi (AA)

Terörsüz Türkiye sürecinde aldığımız mesafe aynı şekilde ülkemizin kendi sorunlarına yerli, milli reçeteler üretme kabiliyetini teyit etmiştir. 86 milyonun ezeli ve ebedi kardeşliğini perçinleyecek bu süreci herhangi bir yol kazasına mahal vermeden inşallah başarıya ulaştıracağız.