Başkan Erdoğan'dan emekliye net mesaj: Enflasyona ezdirmeyeceğiz

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 'Türkiye Yüzyılı'nın Emektarları' programına katıldı. Enflasyonu tek haneye indirecekleri mesajının altını çizen Erdoğan, "Emekliyi, çalışanı, memuru gözetecek; onların beklentilerini dikkate alacak ve alım gücünün artması için tüm imkanları seferber edeceğiz. Enflasyona ezdirmeyeceğiz" dedi.

Giriş Tarihi:
Başkan Erdoğan'dan emekliye net mesaj: Enflasyona ezdirmeyeceğiz

Başkan Erdoğan, 'Türkiye Yüzyılı'nın Emektarları' programına katıldı. Enflasyonu tek haneye indirecekleri mesajını yineleyen Erdoğan, "Emekliyi, çalışanı, memuru gözetecek; onların beklentilerini dikkate alacak ve alım gücünün artması için tüm imkanları seferber edeceğiz. Enflasyona ezdirmeyeceğiz" diye konuştu.

Erdoğan, siyasette belediye borcu tartışmalarına da değinerek "Ne yapalım emeklinin, çalışanın hakkını savunmayalım mı?" dedi.

Ahşap oyma sanatçısı Behzat Böke, Erdoğan'a annesi Tenzile Erdoğan'ın portresinin yer aldığı tablo hediye etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.