Batman'da yaşlı kadın eylem yasağına karşı gelenleri uyarıp uzaklaştırdı! O anlar kameraya böyle yansıdı
İçişleri Bakanlığı tarafından Batman Belediyesi'ne yapılan görevlendirme sonrası yasak kararına rağmen "DEM"li provokasyonlar sürüyor. Eylemlere karışan grubu, yaşlı bir kadının uzaklaştırdığı anlar ise Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları tarafından görüntülendi.
İçişleri Bakanlığı tarafından Batman Belediyesi'ne yapılan görevlendirmenin ardından yasak kararına rağmen "DEM"li provokasyonlar devam ediyor. Yaşlı bir kadın, eylemlere karışan grubu önce uyardı ardından uzaklaştırdı. O anlar Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları tarafından görüntülendi.
Yasağa rağmen eylem yapanları uyarıp uzaklaştırdı (DHA)
İçişleri Bakanlığı tarafından 4 Kasım'da Batman Belediyesi'ne görevlendirme yapılmasından sonra bazı mahallelerde olaylar çıktı.
Yasağa rağmen eylem yapanları uyarıp uzaklaştırdı (DHA)
KGYS kayıtlarına yansıyan bir görüntüde, yaşlı kadının, kararı protesto etmek için yasak kararına rağmen eylem yapan grubun yanına gelip uyardığı ve bölgeden uzaklaştırdığı görüldü.
Yasağa rağmen eylem yapanları uyarıp uzaklaştırdı (DHA)
İl Emniyet Müdürlüğü'nün X hesabından paylaşılan görüntülerde, "Batmanlı vatandaşlarımız, mahallelerindeki huzuru bozan şahıslara en güzel cevabı karşılarında olarak verdi. Mahallenin büyükleri tarafından olaylara karışan gençler uyarılarak mahalleden uzaklaştırıldılar" notuyla paylaştı.
Yasağa rağmen eylem yapanları uyarıp uzaklaştırdı (DHA)
Güvenlik kameralarına yansıyan başka bir görüntüde ise bir kadının Gülistan Caddesi'nde toplanan grubun içinde bulunan oğlunu alıp, götürdüğü anlar görüldü.