Başkan Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Yargı Kurulları Toplantısı'na katıldı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul'da Türk Devletleri Teşkilatı Yargı Kurulları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan'a Adalet Bakanı, HSK Genel Sekreteri, büyükelçi ve yargı konsey başkanları eşlik etti.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Başkan Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Yargı Kurulları Toplantısı'na katıldı

Başkan Erdoğan bugün İstanbul'da Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı Yargı Kurulları Toplantısı'na katıldı.

Toplantı, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Takvim Kaynak TercihleriTakvim Kaynak Tercihleri

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç,Türk Devletleri Teşkilatı Genel Sekreteri Büyükelçi Kubanıçbek Ömüraliyev, Hakimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekreteri Atila Öztürk ile üye ülkelerin mahkeme ve yargı konseyi başkanları toplantıda yer aldı.

Cumhurbaşkanlığı resmi sitesinden yapılan açıklamada

''Cumhurbaşkanımız @RTErdogan , İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda Türk Devletleri Teşkilatı Yargı Kurulları Toplantısı'na katıldı.'' ifadeleri kullanıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Başkan Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Yargı Kurulları Toplantısı'na katıldı-2Başkan Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Yargı Kurulları Toplantısı'na katıldı-3Başkan Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Yargı Kurulları Toplantısı'na katıldı-4

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler