Son dakika: CHP ve fondaş medyanın 'Sancaktepe Belediye binası jakuzi odası' yalanına soruşturma! Başsavcılık harekete geçti

CHP ve fondaş medyanın 'Sancaktepe Belediye binası jakuzi odası' diye dolaşıma soktuğu kirli yalan sonrası İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Başsavcılık re'sen soruşturma başlattı. Jakuzi yalanı ilk olarak CHP'nin kampanya direktörü Necati Özkan tarafından dillendirildi, Ekrem İmamoğlu'na yakın İbrahim Özkan ve CHP fondaşı medya tarafından sistematik bir şekilde yayıldı. Ancak 'makam odası' diye dolaşıma sokulan fotoğrafın bir alışveriş sitesinden alındığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 07 Nisan 2024, 14:11 Güncelleme 08 Nisan 2024, 09:20
Son dakika: CHP ve fondaş medyanın ’Sancaktepe Belediye binası jakuzi odası’ yalanına soruşturma! Başsavcılık harekete geçti

İÇİNDEKİLER

Ekrem İmamoğlu'nun ekibinde yer alan CHP'nin kampanya direktörü Necati Özkan, yerel seçimler sonrası AK Parti'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesi'ne karşı 'jakuzili' algı operasyonuna soyundu.

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Özkan, eski başkan Şeyma Döğücü'nün belediye binasına jakuzi yaptırdığı iddiasında bulundu.

Sosyal medya platformu X'teki hesabından paylaşımda bulunan Döğücü ise Özkan'ın iddialarına cevap verdi.

DÖĞÜCÜ NET CEVAP VERDİ: İSPATLAMAZSAN SENDEN AŞAĞI İNSAN YOK

Söz konusu iddiayı yalanlayarak konunun yargıya taşınacağını ifade eden Döğücü, "Necati Özkan jakuzi olduğunu ispatlamazsan senden aşağı insan yok." dedi.

"HODRİ MEYDAN"


Sancaktepe'nin yeni Belediye Başkanı Alper Yeğin'e de seslenen Döğücü, başkanlık makamından canlı yayın açılarak söz konusu mevzuyu temizlemesi çağrısında bulunarak, "Hodri meydan" dedi.





Necati Özkan gibi İmamoğlu'na yakınlığıyla bilinen bir diğer isim İbrahim Özkan da 'jakuzi' yalanına sarıldı. Özkan'ın X hesabından yaptığı paylaşım büyük tepki çekti.



CHP'Lİ BAŞKAN CHP'NİN YALANINI KABUL ETTİ

Sancaktepe'nin mevcuttaki CHP'li belediye başkanı Alper Yeğin ise Necati Özkan'ın ortaya attığı CHP fondaşlarının da yaydığı jakuzi iddiasının yalan olduğunu kabul etti.

Yeğin, "Basında ve sosyal medya da yer alan Sancaktepe haberleri ile ilgili olarak ; Sayın Şeyma Döğücü döneminde Başkanlık katında her hangi bir tadilat işlemi yapılmamıştır" dedi.



ALIŞVERİŞ SİTESİNDEN ALINAN FOTOYLA KUYRUKLU YALAN

Öte yandan CHP'ye yakın isimler ve fondaş medyanın 'Sancaktepe Belediye binası jakuzi odası' diye dolaşıma soktuğu fotoğrafın bir alışveriş sitesinden alındığı ortaya çıktı.

BAŞSAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Gelişme üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Sancaktepe'de jakuzi yalanı sonrası re'sen soruşturma başlattı.