Son dakika: İETT terörü tam gaz devam! Şoför direksiyon başında telefonla oynadı! Otobüs şeritten çıktı

Son dakika haberleri... İstanbullunun İETT sınavı devam ediyor. Dün Beyoğlu'nda İETT otobüsünün kaldırıma dalmasıyla 2 kişi yaralanırken bugün de Başakşehir'de İETT şoförü direksiyon başında telefonla oynadı. Otobüsün şeritten çıkmasına rağmen telefonu bırakmayan şoför büyük tepki çekti. Öte yandan Fatih'te de İETT şoförü ile akbil basmayan yolcu arasında yumruklu kavga yaşandı.

Giriş Tarihi 02 Nisan 2024, 12:17 Güncelleme 02 Nisan 2024, 12:21
Son dakika: İETT terörü tam gaz devam! Şoför direksiyon başında telefonla oynadı! Otobüs şeritten çıktı

İÇİNDEKİLER

Başakşehir'de İETT şoförü sefer boyunca telefonla oynadı. Otobüs şeritten çıksa da telefonunu bırakmayan sürücünün o anları cep telefonu kamerasına yansıdı.



Başahşehir'de bugün sabah saatlerinde Başakşehir'de 98 KM isimli Fenertepe - Sefaköy Metrobüs seferini yapan İETT otobüsünde şoförün telefonuyla oynayarak otobüsü sürdüğü görüldü.

Hem kendi canını hem yolcuların canını hiçe sayan şoför şeritten çıksa bile telefonu bırakmadı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

İETT ŞOFÖRÜ İLE YOLCU ARASINDA YUMRUKLAR KONUŞTU
Öte yandan Fatih'te de İETT otobüsüne binerken akbil basmayan yolcu ile şoför arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

YUMRUKLARLA SALDIRDILAR
Tansiyonun iyice yükselmesiyle İETT otobüsünün içinde başlayan kavga dışarıya taştı.

Kavgada, tarafların birbirlerine yumruklarla saldırdığı görüldü.

ÇEVREDEKİLER GÜÇLÜKLE AYIRDI
Olay başka yolcuların da dahil olmasıyla birlikte büyürken, taraflar çevredeki vatandaşların ve yolcuların müdahalesiyle sakinleştirildi.

O ANLAR KAMERADA
Kavga anı, başka bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.