Murat Kurum "İstanbul bizim sevdamız! Birlikte kazanacağız" diyerek paylaştı! Ayasofya vurgusu büyük beğeni topladı

Cumhur İttfakı'nın İBB adayı Murat Kurum'un seçimlere saatler kala "İstanbul bizim sevdamız... Birlikte kazanacağız" notuyla paylaştığı film büyük beğeni topladı. AK Parti vizyonuyla İstanbul'a kazandırılan sembol projelere vurgu yapılan filmde Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin yıllar sonra aslına rücu edilişine dikkat çekildi. "Sen dik durursan biz de böyle dik dururuz" ifadelerine yer verildi.

Giriş Tarihi 29 Mart 2024, 22:42 Güncelleme 30 Mart 2024, 00:36
Murat Kurum İstanbul bizim sevdamız! Birlikte kazanacağız diyerek paylaştı! Ayasofya vurgusu büyük beğeni topladı

İÇİNDEKİLER

Türkiye yerel idarecilerini belirlemek için saatler sonra sandık başına gidiyor.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum seçim kampanyası yürüttüğü süreçte vizyon projeleriyle ön plana çıktı.


"FATİH'İN EMANETİ İSTANBUL'U ŞAHA KALDIRMAK İÇİN AŞKLA ÇALIŞACAĞIZ"

"Fatih'in emaneti olan İstanbul'umuzu yeniden şaha kaldırmak için gece gündüz demeden; aşkla, azimle, heyecanla; çok çalışacağız" diyen Kurum, 5 yıldır CHP yönetiminde çözümsüzlüğe terk edilen İstanbul'un sorunlarını çözmek ve özellikle İstanbul'u beklenen büyük deprem hazırlamak için kolları sıvadı.

İSTANBULLU KURUM'U BAĞRINA BASTI

Bu süreçte İstanbullu Kurum'u bağrına bastı. Cumhur İttifakı'nın İBB adayı, gittiği her yerde büyük teveccüh gördü. Sorunların çözümüne ilişkin akıllı, güven veren vizyon projelerini anlattı.




"İSTANBUL BİZİM SEVDAMIZ... BİRLİKTE KAZANACAĞIZ"

Öte yandan Murat Kurum'un seçimlere saatler kala "İstanbul bizim sevdamız... Birlikte kazanacağız" notuyla paylaştığı seçim filmi büyük beğeni topladı.


Söz konusu filmde AK Parti'nin vizyon belediyeciliğine dikkat çekildi.



'AYASOFYA CAMİİ' VURGUSU: "SEN DİK DURURSAN BİZ DE DİK DURURUZ"

"Sen dik durursan biz de böyle dik dururuz" ifadelerinin yer aldığı sahnede Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin yıllar sonra Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aslına rücu edilişine dikkat çekildi.




AK PARTİ'NİN İSTANBUL'DAKİ VİZYON PROJELERİ

Kurum'un büyük beğeni toplayan reklam filminde hükümetin İstanbul'a kazandırdığı İstanbul Havalimanı, Millet Bahçeleri, Avrasya Tüneli ve metrolara yer verildi.