Tekirdağ'da katliam gibi kaza| TIR ile minibüs çarpıştı! Çok sayıda ölü ve yaralı var! O anlar anbean kaydedildi

Tekirdağ'da TIR ile minibüs çarpışması sonucu yaşanan kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı.Feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkarken, kazanın araçlardan birinin kırmızı ışıkta geçtiği için meydana geldiği kaydedildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazaya ilişkin 3 cumhuriyet savcısının görevlendirildiğin bildirdi.

Giriş Tarihi 21 Mart 2024, 10:50 Güncelleme 21 Mart 2024, 13:57
Tekirdağ’da katliam gibi kaza|  TIR ile minibüs çarpıştı! Çok sayıda ölü ve yaralı var! O anlar anbean kaydedildi

İÇİNDEKİLER

Tekirdağ'ın Saray ilçesi Çukuryurt kavşağında, kırmızı ışık ihlali sebebiyle bir tır ile Kale Seyahat'e ait yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde ışıklı kavşağı dönmeye çalışan TIR'a minibüsün çarparak savrulduğu gözlendi.

Edinilen bilgilere göre, Tekirdağ'ın Saray ilçesinden Çerkezköy istikametine giden Mehmet Karaca idaresindeki 59 KS 182 plakalı yolcu minibüsü ile Vize'den Çerkezköy istikametine seyreden Kürşat Akça idaresindeki 34 BGE 76 plakalı TIR'a çarpıştı.

KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ
Kazanın araçlardan birinin kırmızı ışıkta geçtiği için meydana geldiği kaydedildi.

Olayın ardından Cumhuriyet savcısı ve Saray Kaymakamı olay yerine gelerek yetkililerden kaza ile ilgili bilgi aldı.

Kazada hayatını kaybedenler hastane morguna gönderilirken, yaralılar ise tedavi edilmek üzere çeşitli hastanelere sevk edildi.


Kaza dron ile görüntülendi.

3 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Tekirdağ'ın Saray ilçesinde meydana gelen ve 5 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin 3 cumhuriyet savcısının görevlendirildiğin bildirdi.

Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tekirdağ'ın Saray ilçesinde tır ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazayla ilgili Saray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, 3 Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiştir." bilgisini verdi.

Tunç, kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN