Kocaeli'de sanayi tüpü patladı: 2 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberi! Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sanayi tüpü patlaması meydana geldi. 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bölgeden alınan ilk bilgilere göre 2 vatandaşımızın patlama anında vefat ettiği, 6 kişinin de yaralı olarak çevredeki hastanelere sevk edildiği anlaşılmıştır." denildi.

Giriş Tarihi 18 Mart 2024, 16:10 Güncelleme 18 Mart 2024, 20:47
Kocaeli’de sanayi tüpü patladı: 2 kişi hayatını kaybetti

İÇİNDEKİLER

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki bir fabrikada, sanayi tüpünün patlaması sonucu 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Pelitli Mahallesi Beynova Sokak'taki beton fabrikasında henüz bilinmeyen nedenle sanayi tüpü patladı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Patlamada, fabrika sahibi Osman Üçüncü ile çalışanlardan Ahmet Bali'nin hayatını kaybettiği tespit edildi, Ü.B, E.A, Y.K, F.A, A.A. ve ağır yaralı R.U. ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Cenazeler, olay yeri incelemesinin ardından Gebze Adli Tıp Morguna götürüldüğü, 6 yaralının tedavisinin sürdüğü, R.U'nun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Valilikten yapılan açıklamada, patlama bilgisi alınır alınmaz Vali Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda bölgeye güvenlik güçleri, AFAD ve sağlık ekiplerinin yönlendirildiği belirtildi.

İlk bilgilere göre 2 kişinin patlama anında vefat ettiği, 6 kişinin de yaralı olarak çevredeki hastanelere sevk edildiği aktarılan açıklamada, "Olay bütün yönleriyle incelenmekte olup, vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN