CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Antalya'da şok! "Tayyip Erdoğan'a oy var mı" sorusuna vatandaşın verdiği cevap küplere bindirdi

Son dakika haberleri... Yerel seçimlere adım adım ilerlerken CHP'nin Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı gaflar ve mitinglerde yaşadıklarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde Bilecik'te seçmenle buluşan Özgür Özel, vatandaşa "Erdoğan'a oy var mı" sorusunu yöneltmiş, aldığı "var" cevabıyla hayatının şokunu yaşamıştı. Bu kez de Antalya Gazipaşa'da aynı durum yaşandı. "Erdoğan'a oy var mı" sorusunu yönelten Özel, aldığı "Var" yanıtına sinirlenip "Yok işte yok" diye karşılık verdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Giriş Tarihi 18 Mart 2024, 16:07 Güncelleme 18 Mart 2024, 16:26
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Antalya’da şok! Tayyip Erdoğan’a oy var mı sorusuna vatandaşın verdiği cevap küplere bindirdi

İÇİNDEKİLER

Yerel seçimler için sahaya inen CHP Lideri Özgür Özel, mitinglerde umduğunu bulamıyor.

Büyük bir coşkuyla il il miting düzenleyen Özel, ilgi görmüyor.

Öyle ki meydanların boş olması sıkça dikkat çekiyor.

Özel de bunun önüne geçmek adına coşkuyla mitingini sürdürüyor.

BİR KEZ DAHA 'TAYYİP ERDOĞAN'A OY VAR MI?' SORUSU
Zaman zaman adeta amigo gibi tezahüratlar da yaptıran Özgür Özel, bugünkü mitinginde ise büyük bir şok yaşadı.

Antalya'nın Gazipaşa bölgesinde vatandaşlarla bir araya gelen Özel, konuşma yaptığı sırada kendisini dinleyenlere, "Tayyip Erdoğan'a 31 Mart'ta oy var mı?" sorusunu yöneltti.

BU KEZ ÖFKELENDİ: YOK İŞTE YOK!
Ancak halktan beklediği cevabı alamadı. Vatandaşlar, "Var" diyerek yanıt verdi.

Bunun üzerine Özel, aynı soruyu bir kez daha sordu ve yanıt değişmedi. Bu durum ise Özel'i öfkelendirince, "Yok işte yok!" diyerek karşılık verdi.

O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

3 KEZ EVET YANITI ALDI

Bu olay Özgür Özel'in yaşadığı ilk şok değil.

Geçtiğimiz günlerde Bilecik'te seçmenlerle buluşan Özgür Özel, halka hitabında yine Başkan Erdoğan'a yönelik "Oy var mı?" şeklindeki sorusuna kalabalıktan 3 kez "Var" yanıtı aldı.