CHP'nin Alanya'daki mitinginde terörden tutuklu Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala için "selam olsun" pankartı açıldı

Antalya'nın ilçesi Alanya'ya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in konuştuğu miting alanında cezaevinde terörden tutuklu olan HDP Eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala için "selam olsun" pankartı açıldı. Özel'in hitap ettiği alanda boşluklar dikkat çekerken vatandaşlar miting alanını erken terk etti. CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir olayı provokasyon olarak nitelendirse de 4 Kasım 2023'teki CHP kurultayında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel terörden tutuklu Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam göndermişti.

Giriş Tarihi 18 Mart 2024, 22:03 Güncelleme 18 Mart 2024, 22:04
CHP’nin Alanya’daki mitinginde terörden tutuklu Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala için selam olsun pankartı açıldı

İÇİNDEKİLER

Alanya'ya 31 Mart Yerel seçimler için gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye arkasındaki düzenlenen miting alanında partililere seslendi.


TERÖRDEN TUTUKLU İSİMLER İÇİN PANKART AÇILDI

Özel konuşurken kürsünün ön tarafındaki bazı kişiler ellerindeki pankartlarla cezaevinde terör nedeniyle tutuklu olan Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala için pankart açtı.

Pankartlarda, "Selahattin Demirtaş'a selam olsun" ve "Osman Kavala'ya selam olsun" ifadelerinin yer alması dikkatlerden kaçmadı.

VATANDAŞLAR ALANI TERK ETTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in konuştuğu miting alanında büyük boşluklar oluşurken terörün siyasi ayağı DEM bayrakları açılan mitinge gelen vatandaşlar erkenden alanı terk ettiler.

PROVOKASYON PALAVRASI

Antalya'nın Alanya ilçesinde CHP'nin gerçekleştirdiği mitingde DEM Parti'ye destek pankartlarına ilişkin açıklama yapan CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, "Alanya Belediye Başkan Adayımız Osman Tarık Özçelik'in konuşması sırasında provokatif nitelikli iki pankart açıldığı fark edilmiş, pankartı açanlar alandan uzaklaştırılmıştır" dedi.

TERÖRDEN TUTUKLU İSİMLERE SELAM GÖNDERMİŞTİ

CHP Alanya İlçe Başkanı Kandemir'in provokasyon olarak nitelendirse de 4 Kasım 2023'teki CHP kurultayında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel terörden tutuklu Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam göndermişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN