Son dakika: Tuzla'da bir fabrikada yangın

Son dakika haberleri... Tuzla'da seramik malzemelerin bulunduğu depoda çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Giriş Tarihi 11 Mart 2024, 16:32 Güncelleme 11 Mart 2024, 18:19
Son dakika: Tuzla’da bir fabrikada yangın

İÇİNDEKİLER

Tuzla'da seramik malzemelerin bulunduğu depoda çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Yangın, saat 16.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan ve içinde seramik malzemelerin bulunduğu bir depoda çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın kısa sürede büyüdü.

Depodan yükselen dumanlar gökyüzünü kapladı. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Depo çalışanları da itfaiye ekiplerine yardım etti.

Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 buçuk saat süren çalışmasının ardından söndürüldü. Yangında ölen yada yaralanan olmadı. Depo yangının ardından havadan görüntülendi.

Fabrikada çalışan bir kişi, "Biz fabrikada çalışıyorduk. Dumanları gördük. Kendi yerimiz olduğunu bilmiyorduk aslında. Geldiğimizde çok hızlı şekilde yayılmış. Depo olarak kullanılıyordu. Banyo aksesuarları vardı" dedi

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN