CHP'den yeni hırsızlık! İmamoğlu'nun seçim şarkısında geçen "Biri var" sloganı çalıntı çıktı! Cumhur İttifakı adayı Serkan Toper'den çok sert tepki

Yerel seçimlere adım adım yaklaştığımız günlerde CHP rezilliğine her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde AK Parti'nin "İşimiz gücümüz Bursa" sloganını çalan CHP yine hırsızlığa soyundu. CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim şarkısında geçen "Biri var" sloganının Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper'in seçim çalışmalarının başından bu yana kullandığı slogan olduğu anlaşıldı. Skandal sonrası çok sert açıklama yapan Toper, "Biri Var 45 gündür bizim ilgi çeken sloganımızdır. Taklitlerinden sakınınız O kadar danışman ordusu slogan bulamamış bizim biri var sloganımızı intihal etmiş sayın Ekrem İmamoğlu" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 25 Şubat 2024, 19:55 Güncelleme 26 Şubat 2024, 01:38
CHP’den yeni hırsızlık! İmamoğlu’nun seçim şarkısında geçen Biri var sloganı çalıntı çıktı! Cumhur İttifakı adayı Serkan Toper’den çok sert tepki

İÇİNDEKİLER

Her fırsatta AK Parti'nin projelerine çökmeye çalışan CHP yine slogan hırsızlığına soyundu.



Hatırlanacağı üzere daha önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel partinin seçim sloganınının "İşimiz gücümüz Türkiye" olacağını duyurmuştu.



Özel, "Bunu diğer kentlerde İşimiz gücümüz Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa... şeklinde uygulayacağız" ifadelerini yer vermiişti.

AK PARTİ'NİN SLOGANI ÇIKMIŞTI
Ancak söz konusu sloganın AK Parti tarafından kullanıldığı ortaya çıkmıştı.



Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Şubat'ta Bursa aday tanıtım toplantısında "İşimiz gücümüz Bursa" afişleri önünde konuştuğu görülmüştü.



Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın da afişlerinde "İşimiz Gücümüz Bursa" sloganını kullandığı öğrenildi.



YİNE CHP YİNE HIRSIZLIK
CHP'nin slogan hırsızlığına gösterilen tepkiler sıcaklığını korurken, bu sefer de CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim şarkısında geçen "Biri var" sloganı da çalıntı çıktı.

Şarkıda geçen "Biri var" sloganının Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper'in seçim çalışmalarının başından bu yana kullandığı slogan olduğu anlaşıldı.



"TAKLİTLERDEN SAKININIZ"
Sloganının Ekrem İmamoğlu tarafından kullanılması üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Serkan Toper, "Biri Var 45 gündür bizim ilgi çeken sloganımızdır. Taklitlerinden sakınınız O kadar danışman ordusu slogan bulamamış bizim biri var sloganımızı intihal etmiş sayın Ekrem İmamoğlu" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN