Yürekleri ısıtan görüntüler | İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'dan 'elbisem kirli' diyen vatandaşa örnek davranış! "Gel buraya sarılacağım"

Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, sahada yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda Hamza Dağ'ın bugünkü durağı Beydağ ilçesi oldu. Burada vatandaşlarla muhabbet eden Hamza Dağ'ı gören bir vatandaş, hayvanlarına bakmak için ahıra gideceği için elbiselerinin kirli olduğunu söyleyerek Hamza Dağ'a sarılmak istemedi. Bunun üzerine Dağ'ın, "Sen üreticisin sana sarılacağım, gel buraya" demesi üzerine ikili birbirine sarıldı. İşte yürekleri ısıtan o anlar...

Giriş Tarihi 20 Şubat 2024, 19:44 Güncelleme 20 Şubat 2024, 20:35
Yürekleri ısıtan görüntüler | İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ’dan ’elbisem kirli’ diyen vatandaşa örnek davranış! Gel buraya sarılacağım

İÇİNDEKİLER

Türkiye seçim sath-ı mailine girdi. Yerel yönetimlerin belirlenmesi için sandık başına gidilmesine sayılı günler kaldı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti ve Cumhur İttifakı yoluna emin adımlarla ilerliyor.

Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ ise yerel seçim çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Beydağ ilçesine giden Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Menderes Mahallesi'nde karşılaştığı bir vatandaşla arasında sıcak görüntüler oluştu.

Mahallede gördüğü Dağ'ın yanına gelen vatandaş, hayvanlarına bakmak için ahıra gideceği için elbiselerinin kirli olduğunu söyleyerek Hamza Dağ'a sarılmak istemedi.

"SANA SARILACAĞIM"
Bunun üzerine Dağ'ın, "Sen üreticisin sana sarılacağım, gel buraya" demesi üzerine ikili birbirine sarıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN