Başkan Erdoğan talimatı verdi: Alçak saldırı sonrası AK Parti aday tanıtım toplantısı ertelendi

Son dakika haberi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bu hafta sonu yapılacak aday tanıtım toplantısının ertelendiğini açıkladı. Başkan Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda karar alındığını belirten Çelik, "Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Ülkemizi her türlü tehditten korumak için mücadelemiz kararlılıkla sürecektir." dedi.

Giriş Tarihi 12 Ocak 2024, 23:34 Güncelleme 13 Ocak 2024, 02:51
Başkan Erdoğan talimatı verdi: Alçak saldırı sonrası AK Parti aday tanıtım toplantısı ertelendi

İÇİNDEKİLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partinin 14 Ocak Pazar günü yapacağı aday tanıtım toplantısının iptal edildiğini bildirdi.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla ertelenmiştir. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Ülkemizi her türlü tehditten korumak için mücadelemiz kararlılıkla sürecektir." ifadelerini kullandı.

9 ASKER ŞEHİT OLMUŞTU

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerin şehit olduğunu bildirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN