Başkan Erdoğan’dan CHP’ye Süper Kupa tepkisi: İstismar siyaseti

Başkan Erdoğan’dan CHP’ye Süper Kupa tepkisi: Sporun siyasi meze haline getirilmesi istismar siyasetidir. Olayın şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin veremeyiz.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2023 Güncelleme 31 Aralık 2023, 06:59
Başkan Erdoğan’dan CHP’ye Süper Kupa tepkisi: İstismar siyaseti

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Necip Fazıl Ödülleri programında önemli mesajlar verdi:

AYASOFYA:
Üstad Necip Fazıl'ın en büyük hayali olan Ayasofya'yı yeniden açan Cumhurbaşkanı olarak anılmak, inanın bizim gönül dünyamızda şereflerin en büyüğüdür. Ayasofya'yı biz açtık, koruyacak olan gençlerimizdir.




31 MART:
istanbul'a geldiğimizde her yer çöp, çukur, çamurdu. Nasıl teslim ettik... Şimdi ne hale geldiği ortada. Yeniden İstanbul'umuzu, Türkiye'mizi aslına rücu ettirmek için 31 Mart çok önemli.


SÜPER KUPA:
Hangi sebeple olursa olsun sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Olaydan itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum, 'Siz Atatürk'ün askeri değil itlerisiniz.' diyenlerle el ele, kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymetiharbiyesi yoktur.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN