İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Operasyonlar sonucu ele geçirilen 23 lüks araç artık çetenin değil emniyetin

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün organize suç örgütlerine karşı gerçekleştirdiği operasyonlarda ele geçirilen 23 aracın mahkeme kararınca emniyete verildiğini bildirdi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Operasyonlar sonucu ele geçirilen 23 lüks araç artık çetenin değil emniyetin

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün organize suç örgütlerine karşı gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sonucu 23 aracın ele geçirilmesinin ardından mahkeme kararınca bu araçlar Emniyet Genel Müdürlüğü'nün hizmetine verildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Operasyonlar sonucu ele geçirilen 23 lüks araç artık çetenin değil emniyetin-2

ARALARINDA POLAT ÇİFTİNİN ARAÇLARI DA VAR
Emniyet Genel Müdürlüğü organize suç örgütlerinden ele geçirilen araçları İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nün hizmetine verdi. Hizmete giren araçların en dikkat çekeni ise geçtiğimiz aylarda Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet"suçlarından soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Engin ve Dilan Polat çifti ile uluslararası boyutta uyuşturucu ticareti, adam öldürme, silahlı yağma, kundaklama, adam kaçırma, suçtan elde eden Comanchero silahlı organize suç örgütüne ait Ferrari, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce, Porsche, Maserati, Land Rover, BMW ve Audi gibi markaların modelleri bulunuyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Operasyonlar sonucu ele geçirilen 23 lüks araç artık çetenin değil emniyetin-3

BAKAN YERLİKAYA YERİNDE İNCELEDİ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından polis araçlarına dönüştürülen lüks araçları incelediği görüntüleri paylaşırken, göreve başladıkları ilk günden itibaren Türkiye'nin huzuru için çalıştıklarını belirtti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Operasyonlar sonucu ele geçirilen 23 lüks araç artık çetenin değil emniyetin-4

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün organize suç örgütlerine karşı gerçekleştirdiği operasyonlarda ele geçirilen 23 aracın mahkeme kararınca emniyete verildiğini kaydeden Yerlikaya,"Artık bundan böyle bu araçlar suç örgütlerinin değil, polisimizin emrinde, milletimizin hizmetinde olacaktır. Ülkemizin huzuru için canla başla çalışan kahraman polislerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz ve huzurumuz daim olsun." ifadelerini kullandı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler