Ağır yenilgi sonrası CHP’de koltuğu bırakan Kılıçdaroğlu felsefe ve tarih konularına merak saldı!

Ağır bir seçim yenilgisi yaşayan Kılıçdaroğlu, CHP’de koltuğu bıraktıktan sonra Ankara’da büro açtı. Sık sık toplantılar yapmaya başladı. Felsefe ve tarih konularına merak saldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Aralık 2023 Güncelleme 04 Aralık 2023, 07:00
Ağır yenilgi sonrası CHP’de koltuğu bırakan Kılıçdaroğlu felsefe ve tarih konularına merak saldı!

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanlığı'nı Özgür Özel'e bıraktıktan sonra Ankara'da bir ofis açan Kemal Kılıçdaroğlu son günlerini anlattı. Yoğun bir programı olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, bir yandan sosyal bilimcilerle yoğun temaslarını sürdürürken siyasetçilerle de görüşmeyi ihmal etmediğini anlattı.

Bir gün önce felsefeci, tarihçi ve sosyologlarla tam 4 saatlik bir görüşme yaptığını aktaran Kılıçdaroğlu, "Sıcak siyasetin içinde sorgulamalar ve konulara derinlemesine inilmesi pek mümkün olmuyordu. Oysa bu tür görüşmeler son derece önemli. Hele vakit yönünden bir sıkıntınız yoksa" ifadesini kullandı. Gün içinde muhtarlarla da bir görüşmesinin olacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, her kesimden siyasetçiyi ofisinde ağırladığını açıkladı. 6 Aralık'ta yine ofiste Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nden bir grup öğretim üyesiyle bir araya geleceklerini belirterek, "Onlarla diğer ülkelerde ve Türkiye'deki durumu, gelişmeleri konuşacağız. Kuşkusuz bunlar son derece yararlı görüşmeler olacak" sözlerini aktardı.


Kılıçdaroğlu Ankara Kitap Fuarı'nda SSK'da birlikte çalıştığı eski AK Parti Ankara Milletvekili Zekai Özcan'ın "Siyaset Dedikleri: Hatıralarım" kitabının imza gününe katıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN