Gazze'deki soykırımın gölgesinde Kudüs'te 8. cuma! Terör devleti İsrail'den Mescid-i Aksa'ya abluka

Soykırımcı İsrail, ateşkesi bitirip Gazze'de kanlı katliamlarına devam ederken gözler Kudüs'te eda edilecek olan 8. cuma namazına çevrildi. İsrail güçleri 7 haftadır olduğu gibi yine Müslümanların Mescid-i Aksa'da namaz kılmasını kısıtladı. Gaz bombası ve tomalarla namaz kılmak isteyen Filistinlilere saldıran katil İsrail güçleri yaşlı bir adamı gözaltına aldı.

Giriş Tarihi 01 Aralık 2023, 11:33 Güncelleme 01 Aralık 2023, 14:13
Gazze’deki soykırımın gölgesinde Kudüs’te 8. cuma! Terör devleti İsrail’den Mescid-i Aksa’ya abluka

İÇİNDEKİLER

Terör devleti İsrail, tüm dünyanın gözü önünde Gazze'de sistematik bir soykırım yapıyor. ABD ve Batı'nın kesintisiz bir şekilde arka çıktığı katliamlarda 15 binden fazla Filistinli siyonist bomba ve kurşunlarla can verdi.

AHaber CANLI YAYIN


Bir haftadır devam eden insani ara ve sözde ateşkes İsrail tarafından son buldu. ABD'den dün akşam gelen "Kalıcı ateşkese karşıyız" açıklamasından destek alan İsrail, cuma sabah saatlerinde Gazze'yi yeniden vurmaya başladı.



KATLİAMLARIN GÖLGESİNDE 8. CUMA NAMAZI
Katliamların gölgesinde gözler Kudüs'te eda edilecek olan 8. cuma namazına çevrildi.




İsrail güçleri 7 Ekim'den bu yana geçen 7 haftalık zaman diliminde Müslümanların Mescid-i Aksa'da namaz kılmasını kısıtladı. Bugün de İsrail kısıtlamaları nedeniyle Mescid-i Aksa haremi içerisi ve avlusu cuma namazı öncesi boş olduğu görüldü.

Yüzlerce Filistinli, Mescid-i Aksa'yı karşıdan gören Ra's el-Amud Mahallesi'ndeki camide ve caminin çevresindeki kaldırımlarda saf tuttu.



MÜSLÜMANLARA ZULÜM! GÖZ YAŞARTICI GAZ, TOMA'DAN PİS SU...
İsrail güçleri, namazı Mescid-i Aksa yakınındaki Vadi el-Cevz Mahallesi'nde kılmak isteyen Filistinli gençlere göz yaşartıcı gazın yanı sıra TOMA'dan sıkılan pis kokulu sularla saldırdı.

TOMA'dan sıkılan pis su Mescid-i Aksa çevresindeki sokaklarda kalıcı kötü koku oluşturdu.

YAŞLI ADAMI GÖZALTINA ALDILAR

Katil İsrail güçleri yaşlı bir adamı yere yatırarak gözaltına aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN