Özgür Özel'in koltuk sevdası KKTC'deki törene gölge düşürdü! CHP'deki takiyenin böylesi... Hatay'a özel jetle Lefkoşa'ya tarifeli uçakla

CHP'nin acemi genel başkanı Özgür Özel, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) 40. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Lefkoşa'da düzenlenen törene gölge düşürdü. Protokolde oturacağı yeri beğenmeyen Özel, sinirli bir şekilde görevlilerle münakaşaya girdi. Bu durum "koltuk sevdalısı acemi tavşan" yorumlarını beraberinde getirdi. Öte yandan Hatay'a özej jetle giden Özgür Özel'in gördüğü tepki sonrası Lefkoşa'ya tarifeli uçakla gitmesi sahnelen riyakar siyaseti ve takiyeyi açık etti. Takvim.com.tr detayları sizler için derledi.

Giriş Tarihi 15 Kasım 2023, 13:00 Güncelleme 15 Kasım 2023, 15:59
Özgür Özel’in koltuk sevdası KKTC’deki törene gölge düşürdü! CHP’deki takiyenin böylesi... Hatay’a özel jetle Lefkoşa’ya tarifeli uçakla

İÇİNDEKİLER

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) 40. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Lefkoşa'da düzenlenen törende CHP'nin acemi genel başkanı Özgür Özel kriz çıkardı.

ACEMİ TAVŞANIN KOLTUK SEVDASI
Protokolde oturacağı yeri beğenmeyen Özel, sinirli bir şekilde görevlilerle münakaşaya girdi. Daha sonrasında bir hışımla protokolde istediği koltuğa oturan Özel, görevliler tarafından kaldırıldı ve 3 yan koltuğa oturtuldu.



Özel'in ilk yurt dışı ziyaretinde çıkardığı kriz 'acemi tavşan, koltuk sevdalısı' gibi yorumlara sebep oldu.


BÜYÜK RİYAKARLIK, UCUZ TİYATRO
Öte yandan koltuk hırsıyla KKTC'deki resmi törenlere gölge düşüren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Lefkoşa yolunda büyük bir riyakarlığa da imza attı.



Özel, geride bıraktığımız günlerde CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Hatay'a özel jetle gitmiş, büyük tepki çekmişti.



Hatay sonrası tepki gören Özel, bu kez Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne tarifeli uçakla giderek 'Halktanım' pozları vermeye yeltenip ucuz bir tiyatroya soyundu.



CHP'DE DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY TAKİYE!
CHP'nin devrik lideri Kemal Kılıçdaroğlu da özel uçak müdavimlerindendi. Kılıçdaroğlu, deprem bölgesine saati 12 bin dolarlık özel jetle gitmişti.

"ŞATAFAT BİTECEK" DEDİ, KOLTUĞA OTURUR OTURMAZ ÖZEL JETE BİNDİ
Özgür Özel de "Seçilirsek 14 Mayıs'tan sonra şatafat bitecek" demişti. Aynı Özel, CHP koltuğuna otururduktan sonra yaptığı ilk ziyarette özel jet kullandı.