Koltuk için her yolu deniyor! CHP İstanbul il başkanı Özgür Çelik adına sahte mesajlar atılarak Kılıçdaroğlu’na destek istendi

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda genel başkanlık için oy sayımı tamamlandı. 1366 delegesi bulunan CHP'de oy sayımı sonucu Özgür Özel 682 oy, Kemal Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. Alınan sonuç ile seçim ikinci tura kaldı. Tavşan adaya boyun eğen Kemal Kılıçdaroğlu yenilgi sonrası FETÖ taktikleri yapmaya başladı. CHP delegelerine, CHP İstanbul il başkanı Özgür Çelik adına sahte mesajlar atılarak Kılıçdaroğlu’na destek istendi. Çelik’in kurmayları mesajı yalanladı.

Giriş Tarihi 05 Kasım 2023, 00:57 Güncelleme 05 Kasım 2023, 00:57
Koltuk için her yolu deniyor! CHP İstanbul il başkanı Özgür Çelik adına sahte mesajlar atılarak Kılıçdaroğlu’na destek istendi

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi'nde dananın kuyruğu kopuyor. Binbir kavga, dövüş ve 'değişim' tartışmalarının gölgesinde yeni genel başkan belli oluyor. CHP'nin genel başkanlık seçimi salt çoğunluk sağlanamadığı için ikinci tura kaldı.

İKİ OYLA İKİNCİ TUR
CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda genel başkanlık için oy sayımı tamamlandı. 1366 delegesi bulunan CHP'de oy sayımı sonucu Özgür Özel 682 oy, Kemal Kılıçdaroğlu 664 oy aldı.



Salt çoğunluk sağlanamadığı için ikinci tur seçimleri yapılacak.



İkinci tur seçimlerinde de salt çoğunluk sağlanamaması durumunda seçimlerde en fazla oyu alanın kazanacağı 3. tur yapılacak.



TAVŞAN ADAYA BOYUN EĞEN KILIÇDAROĞLU'DAN FETÖ TAKTİĞİ
Seçim sonuçları sonrası CHP delegelerine, CHP İstanbul il başkanı Özgür Çelik adına sahte mesajlar atılarak Kılıçdaroğlu'na destek istendi.



ÖZGÜR ÇELİK'TEN YALANLAMA
Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Özgür Çelik, "Değişim irademizin sonuna kadar arkasındayız. Adıma atılan mesaj sahtedir. Genel Başkan adayımız Özgür Özel'in sonuna kadar arkasındayız." açıklamasında bulundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN