Enver Aysever'den Şaban Sevinç'e olay sözler: Ekrem’in poposuna takılan adamlara da yazıklar olsun be!

CHP'de Kurultaya geri sayım yaşanırken Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu taraftarları arasında gerilim tırmandı. Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen CHP yandaşı Enver Aysever, Ekrem İmamoğlu yandaşı Şaban Sevinç'i hedef aldı. "Ekrem’in poposuna takılan adamlara da yazıklar olsun be!" diyen Enver Aysever, "Baykal’ın çantacısının hallerine bakın! Hesap vermesi gerekenler ahkam kesiyor! Atatürk tüccarı sözde gazeteci" ifadeleriyle Şaban Sevinç'e yüklendi.

Giriş Tarihi 01 Kasım 2023, 23:45 Güncelleme 02 Kasım 2023, 17:06
Enver Aysever’den Şaban Sevinç’e olay sözler: Ekrem’in poposuna takılan adamlara da yazıklar olsun be!

İÇİNDEKİLER

Genel Seçimlerde fark yiyen 8'li koalisyonun en büyük ortağı CHP içinde kavga bitmiyor.

Seçimlerin ertesi günü koltuk kavgasına tutuşan CHP yerel seçim önce Kurultaya gidiyor.

Hafta sonu yapılacak seçimlerde Ekrem İmamoğlu'nu n "Tavşan" adayı Özgür Özel ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kozlarını paylaşacak. Kurultay öncesi taraflar birbirlerini hedef alırken medyadaki kalemşorleri de ağır ifadelerle birbirlerine saldırıyor.

ENVER AYSEVER'DEN ŞABAN SEVİNÇ'E OLAY SÖZLER
Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen CHP yandaşı Enver Aysever Ekrem İmamoğlu yandaşı Şaban Sevinç'e olay ifadelerle yüklendi.

"EKREM'İNM POPOSUNA TAKILAN ADAMLAR"
X üzerinden paylaşım yapan Enver Aysever, "Kendine solcuyum deyip Ekrem'in poposuna takılan adamlara da yazıklar olsun be! Hiç insan tanımamışım hiç!!!" ifadelerini kullandı.

"BAYKAL'IN ÇANTACISI"
Daha sonra bir paylaşım daha yapan Aysever, "Baykal'ın çantacısının hallerine bakın! Hesap vermesi gerekenler ahkam kesiyor! Atatürk tüccarı sözde gazeteci, pişmaniye ve dalkavuklar yeni Özal hazırlıyor. Tipi tip de sınıf başkanı! Yazık bu ülkeye." dedi.

Aysever kendisine yöneltilen "Açık olun" tepkisine karşı "Şaban" diyerek Şaban Sevinç'i işaret etti.

Enver Aysever daha sonra şu ifadeleri kullanarak İmamoğlu yandaşlarına yüklendi:

"Belediyeden reklam, iş, sıfat almak için haysiyetinden vazgeçenlere de yazıklar olsun. Bir ömrümüz var değer mi ya değer mi! Tekrar iyi geceler. (Ekrem'i kutlarım hepsini kukla yapmış helal)"

ŞABAN SEVİNÇ'TEN ENVER AYSEVER'E : BU BELEDİYELERİ DE Mİ SANA KEMAL BEY AYARLADI
Sevinç ise Enver Aysever'in bazı CHP'li belediyelerden para aldığını itiraf ettiği bir videoyu paylaşarak yanıt verdi.

Sevinç, "Enver sen bozuk bir karaktersin. Ben kimsenin çantasını taşımadım, taşımam. Ama Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun bizzat benden ricasıyla seni Halk TV'de işe aldığımda sen Kemal beyin nesiydin? Sadece Genel Müdür olduğum halde yalakalık üslubun gereği bana "patron" dediğin günleri unuttun mu? Bu belediyeleri de mi sana Kemal Bey ayarladı?" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN