MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programı ve Müge Anlı'ya övgü dolu sözler: “Sanat Okulu Projesi” bizim nazarımızda değerli bir girişimdir

Son dakika haberleri... ATV'nin izleyicileri ekran karşısına kilitleyen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sosyla sorumluluk projeleriyle de gündemdeki yerini alıyor. Kızılay ile birlikte yürüttüğü Aşevi projesinde seyyar aşevlerinin sayısının 103'e çıktığını açıklayan Müge Anlı, bugünkü programının açılışında ise "Sanat Okulu Projesi"nden bahsetti. Müge Anlı'nın iki projesi hakkında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den övgü dolu sözler geldi. Bahçeli, "Sayın Müge Anlı’yı kutluyor, başarılı ve duyarlı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi. Bahçeli'nin sözlerine Müge Anlı'dan da yanıt geldi. Anlı, Bahçeli'nin desteğine teşekkürlerini iletirken "Her şey çocuklarımız için" dedi.

Giriş Tarihi 31 Ekim 2023, 15:36 Güncelleme 31 Ekim 2023, 17:39
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den ATV’de yayınlanan Tatlı Sert programı ve Müge Anlı’ya övgü dolu sözler: “Sanat Okulu Projesi” bizim nazarımızda değerli bir girişimdir

İÇİNDEKİLER

Yaptığı her yayınla adından söz ettiren Müge Anlı, çözdüğü cinayet dosyaları ve bulduğu kayıpların yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de Türkiye'nin beğenisini kazanıyor.

Müge Anlı, geçtiğimiz yıllarda Kızılay ile el ele vererek aşevi kampanyası başlatmıştı. Bu kampanya kapsamında birçok noktada seyyar aşeviyle ihtiyacı olanlara hizmet vermişti.


ROMANLAR İÇİN SANAT OKULU
Müge Anlı ve Dostları'nın bir diğer projesi ise "Sanat Okulu". Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu projesi için düğmeye basan Müge Anlı, bugünkü yayınında şu ana kadar 1,559,400 TL bağış toplandığını belirtti.

Canlı yayında Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu projesine dair konuşan Müge Anlı, "Bunlar bizi bir araya getiren başarılar. Çocukları sokaktan alıp okula getireceğiz. İsteyen herkesin gelebileceği projeyi önce İstanbul'da ardından tüm Türkiye'de başlatacağız. Okulla ilgili çok hayalim var. Milli Eğitim Bakanımızla da görüşüp bir an önce hayata geçirmek istiyoruz" dedi.

BAHÇELİ'DEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Müge Anlı'nın sosyal sorumluluk projelerindeki başarısına dikkat çekerek "Sayın Müge Anlı'yı kutluyor, başarılı ve duyarlı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde:

Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygusunun canlı olması milli varlığımızın iftihar edilecek hasletlerinden birisidir. Türk kültür ve medeniyetinin ağırlık merkezi insandır. Nitekim inancımıza göre insan yaratılmışların en şereflisidir. Bizim anlayışımıza göre insan insana yar ve yuva olmalıdır.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 31 EKİM 2023 (SON BÖLÜM) İZLE

ATV'de dikkat çeken programlara imza atan Sayın Müge Anlı; aynı zamanda sosyal yaraların sarılmasına, haksızlığa uğrayanların sesi olmaya takdir edilecek ölçülerde devam etmekte, destek vermektedir. Sayın Anlı'nın başlatmış olduğu "Aşevleri Projesi"nin yanı sıra Roman kardeşlerimizi kapsayan "Sanat Okulu Projesi" bizim nazarımızda değerli bir girişimdir.

Roman kardeşlerimizin yanındayız, onların lehine olacak şekilde elimizden ne geliyorsa yapmaya kararlıyız. Bu düşüncelerle Sayın Müge Anlı'yı kutluyor, başarılı ve duyarlı çalışmalarının devamını diliyorum.

MÜGE ANLI'DAN YANIT
Devlet Bahçeli'nin açıklamasını sosyal medya hesabından paylaşan Müge Anlı, "Çok değerli izleyicilerim ve Kızılay ile hayata geçirmek için yola çıktığımız sanat okulu projemiz için Sn. Devlet Bahçeli'nin gönülden desteğine çok teşekkür ederi. Her şey çocuklarımız için" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN