İsrail çocukları katlediyor! Filistinli annenin feryadı yürekleri dağladı

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı İsrail'e "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı bir operasyon başlattı. İsrail'in işgal altındaki Gazze'ye saldırılarının dozunu artırmasıyla İsrail-Filistin savaşı daha da alevlendi. İşgalci İsrail'İn saldırıları sonucunda Gazze'de 260'tan fazla çocuk hayatını kaybetti. Ölen çocuklardan birinin annesinin feryadı yürekleri dağladı. Acılı anne, "O benim kollarım arasında öldü. Çocuklar nerede? Yeter! Bu zulüm yeter! Bizler savunmasız insanlarız. Çocuklar aç öldü!" dedi.

Giriş Tarihi 11 Ekim 2023, 10:48 Güncelleme 11 Ekim 2023, 11:09
İsrail çocukları katlediyor! Filistinli annenin feryadı yürekleri dağladı

İÇİNDEKİLER

İşgalci İsrail abluka altına aldığı Gazze'de çocuk kadın ayırt etmeden ölüm yağdırıyor.

260'TAN FAZLA ÇOCUK KATLEDİLDİ
Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarının 7 Ekim sabahı İsrail'e "Aksa Tufanı" adıyla başlattığı operasyonun ardından Gazze'ye bomba yağdıran işgalci İsrail 260'tan fazla çocuğu katletti.

FİLİSTİNLİ ANNENİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI
İsrail saldırılarında ölen Filistinli çocuklarından birinin annesi acısını haykırarak feryad etti.

"O BENİM KOLLARIMDA ÖLDÜ"
Çocuğu Gazze'de öldürüldüğü öğrenilen acılı anne "Benim çocuğum ortadan yok oldu. O benim kollarım arasında öldü. Çocuklar nerede? Birisi bana lütfen söylesin. Yeter! Bu zulüm yeter! Bizler savunmasız insanlarız. Çocuklar aç öldü! Onlar hiçbir şey yemedi. Benim çocuklarım aç öldü. Çocuklar aç öldü! Onlar hiçbir şey yemedi. Benim çocuklarım aç öldü! Hiçbir şey yemediler yemin ederim." dedi.

FİLİSTİN İSRAİL SAVAŞI
Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı İsrail'e "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı saldırı başlatmıştı.

Gazze'den İsrail yönüne binlerce roket atılırken, Filistinli silahlı gruplar Gazze-İsrail sınırındaki Beyt Hanun-Erez Sınır Kapısı'na baskın düzenleyerek burayı ele geçirmişti.

Silahlı gruplar daha sonra buradan İsrail içindeki yerleşim yerlerine girmiş, İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi'ne saldırı başlatmıştı.

Gazze'den düzenlenen saldırılarda 1200 İsraillinin hayatını kaybettiği aktarılmıştı.

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in saldırılarında Gazze'de 260'ı çocuk, 200'ü kadın olmak üzere 950 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 bin kişinin yaralandığını duyurmuştu.

İşgal altındaki Batı Şeria'da ise İsrail askerlerinin saldırılarında 21 kişinin yaşamını yitirdiği, yaklaşık 130 kişinin de yaralandığı bildirilmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN