İzmir'de ihanet karesi! İYİ Parti, HDP ve CHP aynı toplantıda!

İzmir’de düzenlenen terör operasyonunda HDP İzmir İl eş başkanları Vedat Çınar Altan ve Berna Çelik ile HDP Buca İlçe eş başkanı Nihat Türk, gözaltına alındı. Gözaltındaki HDP’li yönetici Berna Çelik ile CHP’li Murat Bakan ve İYİ Partili Ümit Özlale’nin aynı toplantıda boy gösterdiği ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 08 Ekim 2023, 09:15 Güncelleme 08 Ekim 2023, 09:31
İzmir’de ihanet karesi! İYİ Parti, HDP ve CHP aynı toplantıda!

İÇİNDEKİLER

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bugün sabah saatlerinde 3 şüpheliyi yakalamak için operasyon düzenledi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir İl eş başkanları Vedat Çınar Altan ve Berna Çelik ile HDP Buca İlçe eş başkanı Nihat Türk ekipler tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

HDP'Lİ YÖNETİCİ CHP VE İYİ PARTİLİ VEKİL İLE BİRLİKTE
Sabah'ta yer alan habere göre, gözaltındaki HDP'li yönetici Berna Çelik'in CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ile birlikte katıldığı toplantının fotoğraflarına ulaşıldı.

Bakan ile Çelik'in 14 Mayıs'taki genel seçimler öncesinde 26 Mart'ta genç seçmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen 'Gençliğin Yüzleri İzmir Siyasal Formu'nda HDP'nin gençliğe ilişkin politikalarını paylaştığı toplantıya katıldığı ortaya çıktı.

Toplantıda İyi Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale'nin de katıldığı fotoğraf karesine yansıdı.