Terör örgütü PKK'ya yapılan operasyon HDP/Yeşil Sol'un zoruna gitti! Türkiye'ye iftira attılar

Türkiye terör örgütü PKK'ya yönelik hava harekatı düzenliyor... Irak ve Suriye'deki PKK/YPG'ye ait alanlar teker teker vurulurken terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP/Yeşil Sol Partisi'nden skandal bir açıklama geldi. Söz konusu açıklamada Türkiye savaş suçlusu ilan edilirken asılsız iftiralarla terör örgütü PKK aklanmaya çalışıldı.

Giriş Tarihi 06 Ekim 2023, 15:29 Güncelleme 11 Ekim 2023, 09:57
Terör örgütü PKK’ya yapılan operasyon HDP/Yeşil Sol’un zoruna gitti! Türkiye’ye iftira attılar

İÇİNDEKİLER

PKK'lı teröristlerin Ankara'da İçişleri Bakanlığını hedef alarak gerçekleştirdikleri saldırı girişiminin ardından Türkiye net bir mesaj verdi.

Terör örgütü PKK'yı kaynağında vuran Türkiye Irak ve Suriye'ye yönelik hava harekatı gerçekleştirdi.

Harekat kapsamında Dışişleri Bakanı Hakan Fidan 3. taraflara yönelik dikkat çeken bir uyarı yaptı.

"PKK'YA AİT TÜM UNSURLAR MEŞRU HEDEFTİR"
Fidan "Özellikle Irak ve Suriye'de PKK/YPG'ye ait bütün altyapı, üstyapı tesisleri, enerji tesisleri bundan sonra güvenlik güçlerimizin, silahlı kuvvetlerimizin, istihbarat unsurlarımızın topyekün meşru hedefidir. Üçüncü tarafların PKK/YPG'li tesislerden ve şahıslardan uzak durmasını tavsiye ediyorum." diye konuştu.

HDP/YEŞİLSOL ZIPLADI
Bakan Fidan'ın uyarısıyla birlikte terör örgütüne ait hedefler imha edilirken çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. Türkiye'nin teröristlere vurduğu darbe PKK'nın siyasi uzantısı HDP/Yeşil Sol'u rahatsız etti.

TÜRKİYE'YE İFTİRA ATTILAR
HDP/Yeşil Sol Partisi MYK toplantısının ardından yapılan açıklamada Türkiye savaş suçlusu ilan edildi!

Rezil iftiraların atıldığı metinde, "Sivillerin hedef alınacağının ifade edilmesi savaş suçu itirafıdır. Saldırılar sonucu içerisinde sivillerin de olduğu çok sayıda Kuzey ve Doğu Suriye yurttaşı hayatını kaybetmiş ve yaralanmıştır." denildi.

HDP'ye sosyal medya üzerinden tepki yağdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN