Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'mutfak' videolarını hedef aldı: Siyasetimizle çelişiyor

CHP'deki koltuk savaşına dahil olan Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Özel, Kılıçdaroğlu'nun 14-28 Mayıs seçimlerinde mutfakta çektiği takiye videolarını hedef alarak, "Türkiye ile aynı anda öğrenen örgütün bu siyasete uyum gösterme ve özellikle de tartışmadan kabullenme gibi bir şeyin beklenmesinin örgütümüzü var eden dinamiklere ve kendi siyasetimizin var oluşuyla çeliştiğini düşünüyoruz" diye konuştu.

Giriş Tarihi 05 Ekim 2023, 21:21 Güncelleme 05 Ekim 2023, 21:21
Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ’mutfak’ videolarını hedef aldı: Siyasetimizle çelişiyor

İÇİNDEKİLER

Hezimetin hemen ardından "Değişim" çıkışı yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna göz dikti. Zoom cuntasını toplayarak Kılıçdaroğlu'na bayrak açan Ekrem İmamoğlu daha sonra rotayı yeniden İstanbul'a kırdı.



ÖZEL VE İMAMOĞLU BİRLİKTE HAREKET EDİYOR
İmamoğlu'nun çekilmesiyle birlikte "Ekrem İmamoğlu ile ortak bir hayalimiz var" diyen CHP Grup Başkanı Özgür Özel adaylığını açıkladı. Özel'e ilk destek Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. Takvim.com.tr İmamoğlu ile Özel'in ortak hareket ettiğini dikkat çekerek "Tavşan aday" formülünü gündeme getirdi.

Adaylığının ardından her fırsatta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sallayan Özgür Özel daha önce savunduğu politikaları da eleştirerek ikiyüzlülük örneği sergiledi.



KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA SALLADI
CHP yandaşı Birgün'e konuşan Özgür Özel küçük ortaklara vekil kaptırılmasını eleştirdi.



"0,7 ADAMA 10 VEKİL VERİRSEN OLMAZ"
Daha önce "Kefiliz" diyerek destek verdiği listeler üzerinden Kılıçdaroğlu'na yüklenen Özel, "Şimdi sen 0,7 olan adama 10 milletvekili verirsen olmaz." dedi.



KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN MUTFAK VİDEOLARINI HEDEF ALDI
Özgür Özel'in adaylığının ardından değişim savaşı daha da kızışmaya devam edereken yeni bir bomba daha geldi. Tavşan adat Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14-28 Mayıs seçimlerinde çektiği mutfak videolarını hedef aldı.



"CHP TÜRBÜLANSA GİRDİ"
Seçim yenilgisi sonrasında 'istifa' çağrılarına kulak tıkayan CHP liderini hedef alan Özel, partisini türbülansa giren uçağa benzetti.



KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ: ÖRGÜT TÜRKİYE İLE AYNI ANDA ÖĞRENDİ
Kılıçdaroğlu'nu seçim döneminde mutfakta çektiği videolar üzerinden hedef alan Özel, "CHP'nin değişime açık bir parti olduğu son derece tartışma götürmeyecek bir hususken bu değişimin bir yerlerde kararlaştırılıp, mutfaktaki videolardan ya da grup toplantısında tüm Türkiye ile aynı anda öğrenen örgütün bu siyasete uyum gösterme ve özellikle de tartışmadan kabullenme gibi bir şeyin beklenmesinin örgütümüzü var eden dinamiklere ve kendi siyasetimizin var oluşuyla çeliştiğini düşünüyoruz" diye konuştu.