Son dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu! PKK'ya ait birçok silah ve mühimmat bulundu

İçişleri Baknaı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütünün sakladığı silah ve mühimmata yönelik operasyon yapıldığını duyurdu. Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Hain terör örgütüne karşı başlattığımız operasyonlar devam ediyor.  Operasyonlara katılan Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duaları sizinle" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 02 Ekim 2023, 13:05 Güncelleme 02 Ekim 2023, 13:34
Son dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu! PKK’ya ait birçok silah ve mühimmat bulundu

İÇİNDEKİLER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bitlis, Van, Hakkari ve Diyarbakır'da bölücü terör örgütünün (BTÖ) arazide sakladığı silah ve mühimmata yönelik düzenlenen operasyonlarda 75 piyade tüfeğinin ele geçirildiği bildirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bitlis İl Jandarma Komutanlığımızca yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde merkez ilçesi Aşağıçobansuyu köyünde gerçekleştirilen operasyonda; 70 AK-47 piyade tüfeği, 14 bin 12 adet çeşitli ebatlarda mühimmat; Van İl Jandarma Komutanlığımızca Başkale'de yapılan operasyon kapsamında, 3 piyade tüfeği ve çok sayıda ve muhtelif içerikte mühimmat Hakkari ve Diyarbakır İl Jandarma Komutanlıklarımızca gerçekleştirilen operasyonlarda ve Yüksekova ile Lice'deki arazi aramasında 2 piyade tüfeği, 4 el bombası, 1 EYP ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi. Hain terör örgütüne karşı başlattığımız operasyonlar devam ediyor. Operasyonlara katılan Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duaları sizinle. Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için operasyonlarımız kesintisiz devam edecek" ifadelerine ver verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN