Bebek katili Abdullah Öcalan'ın yeğeni HDP'li Ömer Öcalan'dan terör propagandası! Soruşturma başlatıldı

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun kirli pazarlık yaptığı ortağı HDP, dağdaki hainlerin avlanmasından çok rahatsız. Genel seçimlerde terör elebaşı Abdullah Öcalan'ı serbest bırakma planları yapan vatan hainleri yerel seçim öncesinde de yine bölücülük peşinde. HDP Şanlıurfa Milletvekili ve bebek katili Abdullah Öcalan'ın yeğeni Ömer Öcalan, sözde Kürdistan kuracaklarını söyledi. Öcalan, “Mücadelemiz sayın Öcalan ve Kürdistan özgür olana dek devam edecek" ifadelerini kullandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı skandal sonrası soruşturma başlattı.

Giriş Tarihi 29 Eylül 2023, 12:34 Güncelleme 30 Eylül 2023, 09:40
Bebek katili Abdullah Öcalan’ın yeğeni HDP’li Ömer Öcalan’dan terör propagandası! Soruşturma başlatıldı

İÇİNDEKİLER

Mehmetçik, hem yurt içinde hem de sınır ötesi operasyon bölgelerinde PKK terör örgütünün inlerini başına yıkıyor.

Hemen her gün onlarca hain toprağa gömülüyor.

Mehmetçiğin bu başarılı terörü bitirme mücadelesi, şehirdeki yandaşlarını ve siyasi temsilcilerini adeta çıldırıyor. Genel seçimlerde terör elebaşı Abdullah Öcalan'ı serbest bırakma planları yapan vatan hainleri yerel seçim öncesinde de sahaya indi.

HDP'Lİ ÖMER ÖCALAN'IN TERÖR PROPAGANDASI

HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, vermiş oldukları sözde mücadelenin terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan için olduğunu açıkladı.

İSTİSMARA DEVAM EDİYORLAR
"Ailelerimizle örgütlü ve özgür yaşamı büyütüyoruz"
temalı bir programa katılan Öcalan, skandal nitelikte sözler sarf etti. İmralı'da tutuklu terör elebaşı Abdullah Öcalan'ın yeğeni olan Öcalan, "Mücadelemiz sayın Öcalan ve Kürdistan özgür olana dek devam edecek." dedi.

Bebek katilinden 'Sayın' diyen ve sözde Kürdistan vurgusu yapan Öcalan, "Sayın Öcalan, arkadaşlarıyla Amara'ya ilk geldiğinde, Kürdistan'ın özgürlüğünden bahsetti. Onları dinleyen babası Ömer Öcalan, sayın Öcalan'a 'Kürt meselesi ateşten bir gömlektir bu gömleği giymek yanmaktır' dedi. Bu halkın çocukları ateşten gömleği giydi, büyük bedeller verdi. Bu bedeller büyük bir maneviyat ve vicdan ister." İfadelerini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan hakkında PKK elebaşı Abdullah Öcalan hakkındaki sözleri nedeniyle harekete geçti.

Ömer Öcalan'ın açıklamasının 3713 sayılı 'Terörle Mücadele Kanunu' kapsamında suç unsuru içerdiği değerlendirildiğinden, hakkında resen soruşturma başlatıldı.

SON BİR HAFTADA 80 TERÖRİSTE SARI POŞET GİYDİRİLDİ
Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil terörle mücadele harekatı bölgesinde 80 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Aktürk, 1 Ocak'tan itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1351, 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar da 38 bin 694'e ulaştığını belirtti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN