Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın avukatı İsa Sinan Göktaş'tan Fatih Altaylı'ya yalanlama: Asılsız iftiralar

Her fırsatta devlet kurumlarını hedef alan, iftira ve yalanlarla kamuoyunu manipüle eden Fatih Altaylı yine asılsız bir iddia ile gündemi meşgul ediyor. Altaylı son olarak Turkcell'de yaşanan görev değişimi üzerinden Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı karalamaya çalıştı. Fatih Altaylı'ya yanıt Berat Albayrak'ın avukatı İsa Sinan Göktaş'tan geldi. Göktaş Altaylı'nın ifadelerinin tamamen asılsız ve iftiradan ibaret olduğuna dikkat çekerek, "Sn. Berat Albayrak, bahse konu haberde adı geçen isimle yaklaşık üç yıldır ne görüşmüş ne de temasta bulunmuştur." dedi.

Giriş Tarihi 27 Eylül 2023, 11:43 Güncelleme 27 Eylül 2023, 11:50
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın avukatı İsa Sinan Göktaş’tan Fatih Altaylı’ya yalanlama: Asılsız iftiralar

İÇİNDEKİLER

Fatih Altaylı asılsız iddialarla gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

FATİH ALTAYLI BERAT ALBAYRAK'I HEDEF ALDI
Her fırsatta devlet kurumlarını hedef alan, iktidarı karalamak için iftira ve yalanlarla kamuoyunu manipüle eden Fatih Altaylı bu kez Turkcell'de yaşanan görev değişimi üzerinden Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı hedef aldı.

Turkcell Genel Müdürü Bülent Aksu'nun görevden alınması üzerinden bir yazı yazan Altaylı, Berat Albayrak'ı hedef gösterek AK Parti içinde çekişme olduğunu iddia etti.

BERAT ALBAYRAK'IN AVUKATI GÖKTAŞ'TAN FATİH ALTAYLI'YA YALANLAMA
Fatih Altaylı'ya yanıt Berat Albayrak'ın avukatı İsa Sinan Göktaş'tan geldi.

Göktaş Altaylı'nın ifadelerinin tamamen asılsız ve iftiradan ibaret olduğuna dikkat çekerek, "Sn. Berat Albayrak, bahse konu haberde adı geçen isimle yaklaşık üç yıldır ne görüşmüş ne de temasta bulunmuştur." dedi.

Göktaş sosyal medya üzerinden yaptığı bilgilendirmede şu ifadelere yer verdi:

"Görünürde gazeteci Fatih Altaylı tarafından yapılan ve müvekkil Sn. Berat Albayrak'ın da adının geçtiği sözde haberde yer alan ifadeler, olgusal temeli olmayan, tamamen asılsız iftiralardan ibarettir.

"BERAT ALBAYRAK YENİ NESİLLERİN EĞİTİMİ İLE İLGİLENMEKTEDİR"
Müvekkil Sn. Berat Albayrak, bahse konu haberde adı geçen isimle yaklaşık üç yıldır ne görüşmüş ne de temasta bulunmuştur. Müvekkil Sn. Berat Albayrak, bakanlık görevinin sona erdiği günden bu yana; milli ve manevi değerlere sahip, ülkesine hizmet edeceğine inandığı yeni nesillerin eğitim ve öğretimleriyle ilgilenmekte olup, herhangi bir siyasi faaliyet içerisinde bulunmamaktadır.

"AHLAK DIŞI HABER GERÇEĞİ YANSITMIYOR"
Salt huzursuzluk çıkarma amacı taşıyan, gazetecilik ilkeleri ve etik değerlerle bağdaşmayan, ahlak dışı haber ve paylaşımlarla ilgili hukuki yollara başvurma hakkımızı saklı tutarak, sözde haberde yer alan iddiaların tamamının gerçek dışı olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN