Türk düşmanı Senatör Bob Menendez'den yeni skandal! Doktor arkadaşının manken sevgililerine vize almış

Türk düşmanı Bob Menendez’in dosyasının çok kabarık olduğu ortaya çıktı.Menendez, evli doktor arkadaşı Salomon Melgen’in sevgililerine “kız Arkadaşı 1, kız Arkadaşı 2 ve kız Arkadaşı 3” şifresiyle vize ayarladı. Öte yandan doktor arkadaşına manken bile ayarladığı anlaşıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2023 Güncelleme 25 Eylül 2023, 10:21
Türk düşmanı Senatör Bob Menendez’den yeni skandal! Doktor arkadaşının manken sevgililerine vize almış

İÇİNDEKİLER

ABD'li politikacı Bob Menendez'in yolsuzluk ağı deşifre edildi. Evinde külçe külçe altın ele geçirildi. Vize için bile rüşvet aldığı belirlendi. Bir doktordan sevgililerini ABD'ye sokma karşılığında 750 bin doları cebe indirdiği öğrenildi.

Ermeni asıllı Nadine Arslanian ile evli olan Menendez, Türkiye karşıtı tüm lobilerle işbirliği içinde...

Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan ABD New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez rüşvetçi çıktı. Ermeni asıllı eşi Nadine Arslanian aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet olarak kabul etmekle suçlananınca görevinden ayrıldı.

Ancak skandal listesinin çok kabarık olduğu anlaşıldı. Sevgililerini ABD'ye getirmek isteyen göz doktoru olan arkadaşı Dr. Salomon Melgen'den de "Vize kolaylığı karşılığında" 750 bin dolar rüşvet aldığı vurgulandı. 6 kadının göçmenlik vizesi almasına yardım ettiği hatırlatıldı.

SON MODEL YARDIM
Evli doktor için özellikle manken kızlara vize ayarladı.

ABD'ye göçmen vizesiyle rahat girebilen 6 kız arasında Dominikli model Rosiell Polanco, Brezilyalı aktris ve avukat Juliana Lopes Leite ve İspanya'da yaşayan Ukraynalı model Svitlana Buchyk da yer aldı.

Bu sevgililerin adı iddianameye yazıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN