İYİ Parti'den CHP'nin kalesi Beşiktaş'ta Mustafa Sandal hamlesi! Pazarlık tam gaz...

81 ilde kendi adayını çıkarma kararı alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener CHP ile yaptığı at pazarlığında koz olarak Ümit Özlale'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu duyurmuştu. Akşener bir hamle daha yaparak CHP'nin kalelerinden olarak görülen Beşiktaş'ta Mustafa Sandal'a Belediye Başkan adaylığı teklif ettiği iddia edildi. Konuya ilişkin açıklama yapan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zeki Üçok, "Mustafa Sandal’ın Beşiktaş Belediye Başkanı olmasından büyük mutluluk duyarım. Başkanlık divanımız kararı verecektir. " ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 21 Eylül 2023, 16:33 Güncelleme 21 Eylül 2023, 17:00
İYİ Parti’den CHP’nin kalesi Beşiktaş’ta Mustafa Sandal hamlesi! Pazarlık tam gaz...

İÇİNDEKİLER

İyi Parti ile CHP yerel seçimlere giderken yaşanan at pazarlığında flaş gelişmeler yaşanıyor.

81 ilde aday çıkaracağız diyerek CHP'ye karşı elini güçlendirmek isteyen Meral Akşener son olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Ümit Özlale'nin adını resmen açıkladı.

İZMİR'DEN SONRA BEŞİKTAŞ HAMLESİ
Akşener İzmir'in ardından CHP'nin kalesi olarak görülen Beşiktaş için de hamle yaptı. İYİ Parti'nin Beşiktaş Belediye Başkan adaylığı için Mustafa Sandal'a teklif götürdüğü öğrenildi.

İYİ PARTİ'DEN MUSTAFA SANDAL AÇIKLAMASI: BÜYÜK MUTLULUK DUYARIM
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zeki Üçok, iddiaları ve görüşmeyi doğruladı.

Üçok Sandal'ın adaylığına ilişkin şunları söyledi:

"Türkiye'nin yetiştirdiği çok önemli sanatçılardan birisi. Kendisi aynı zamanda Genel Başkanımızla çok iyi ilişkileri var. Bizim genel merkezimize geldi. Burada belediye başkanlığı adaylığı için görüşmeler yapıldı.

Mustafa Sandal'ın Beşiktaş Belediye Başkanı olmasından büyük mutluluk duyarım. Başkanlık divanımız kararı verecektir. İnşallah Sayın Sandal, Beşiktaş adayımız olur. Kendisini sonuna kadar destekleyeceğim."

AT PAZARLIĞI
Meral Akşener'in İzmir'i açıklayıp Beşiktaş için hamle yapması İstanbul ve Ankara'yı sonraya bırakması takvim.com.tr'nin gündeme getirdiği at CHP ve İYİ Parti arasındaki pazarlığının kanıtı niteliğinde oldu.

Öyle ki Akşener CHP'ye karşı kararlı olduğunu göstererek İstanbul ile Ankara konusunda elini güçlü tutmayı planlıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN