Kandıra Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk’ü vurduran firari Şerafettin Dadaş yakalandı!

2015 yılında Kandıra Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk’ün öldürülmesiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İsmet Aktürk’ü İşyerine giderken, pusu kurularak öldürülmesi talimatını veren ve sekiz (8) yıldır aranması bulunan Şerafettin Dadaş Alanya'da yakalandı.

Giriş Tarihi 19 Eylül 2023, 09:13 Güncelleme 19 Eylül 2023, 10:00
Kandıra Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk’ü vurduran firari Şerafettin Dadaş yakalandı!

İÇİNDEKİLER

Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk'ün pusu kurularak öldürülmesi talimatını veren ve sekiz Şerafettin Dadaş Alanya'da yakalandı.

İçişleri Bakanlığında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Organize Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; 15 Haziran 2015 tarihinde Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk'ü İşyerine giderken, pusu kurularak öldürülmesi talimatını veren ve sekiz (8) yıldır aranması bulunan, "Suç Örgütü Kurmak ve Yönetmek" suçundan firari Şerafettin DADAŞ isimli şahıs, Antalya Emniyet Müdürlüğü ile müşterek yapılan çalışmalar neticesinde, Alanya ilçesinde yakalanmıştır."

Suç örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla süreceğine dikkat çekilirken, "Milletimizin huzurunu kaçıran şehir eşkiyalarına göz açtırmayacağız. çökerteceğiz! Organize suç örgütlerinin inlerine gireceğiz, onlara nefes aldırmayacağız! Ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz!" denildi.

AKTÜRK PUSUYLA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ!
2015 yılında Kandıra 1 Nolu F Tipi Müdürü İsmet Aktürk, sabah lojmanından çıkıp şoförünün kullandığı araçla işine gitmek üzere hareket ederken İzmit'teki Yeşilova trafik ışıklarını geçtikten sonra yanlarına yaklaşan bir araçtan ateş açıldı.

Vücuduna 3 kurşun isabet eden Aktürk hayatını kaybetti.