FETÖ’cü psikiyatrist Salih Zoroğlu hakkında kan donduran detaylar! Çocukların sesini, yüzünü değiştirmiş! Katil olmaları için hipnoz etmiş

Türkiye'de aileyi içerden çökertmek isteyen kişiler, toplum ahlakını bozmak adına her türlü faaliyeti sürdürürken, çarpıcı bir gelişme yaşandı. Günlerdir gündemde büyük yer tutan FETÖ’den ihraç edilen psikiyatristin dosyasında kan donduran yeni detaylar ortaya çıktı. FETÖ'cü sözde psikiyatristin, 17 ve 15 yaşındaki genç kızlar üzerinde hipnoz etkisi yapan ilaç kullanarak babalarını öldürmeye ikna ettiği belirlendi. Öte yandan kullanılan ilaçlar nedeniyle genç kızların yüzünün, sesinin ve hareketlerinin değiştiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 18 Eylül 2023, 07:01 Güncelleme 19 Eylül 2023, 00:46
FETÖ’cü psikiyatrist Salih Zoroğlu hakkında kan donduran detaylar! Çocukların sesini, yüzünü değiştirmiş! Katil olmaları için hipnoz etmiş

İÇİNDEKİLER

İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan ihraç edildikten sonra açtığı özel çocuk psikiyatri kliniğinde aile içi taciz teşhisi koyduğu 40 çocuğun ailesine tehdit ve şantaj yaptığı belirlenen FETÖ'cü çocuk psikiyatristinin 17 yaşındaki bir genç kızı da babasını öldürmeye ikna ettiği ortaya çıktı.

İstanbul Adli Tıp Kurumu 6. İhtisas Dairesi Kurulu Üyesi olan ve kurulda tek çocuk psikiyatristi olan Süleyman Salih Zoroğlu, 2016'da çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile FETÖ üyeliği sebebiyle devletten ihraç edildi. 15 ay kadar cezaevinde kaldıktan sonra 2017'de annesinin hastalığı sebebi ile izinli olarak tahliye edildi. Aynı yıl Bakırköy'ün Kartaltepe Mahallesinde özel bir çocuk psikiyatri kliniği açtı. Skandal bu kliğine vatandaşların çocuklarını getirmesiyle başladı.

Zoroğlu, kendisine danışman olarak gelen ailelerin çocuklarına önce 'Çoklu Kimlik Bozukluğu' adı verilen bir hastalık teşhisi koydu. Ardından aslında insanlar üzerinde kullanılması sakıncalı olan ve yalnızca hayvanlarda kullanılması uygun olan 'Ketamin' adında bir ilaç vererek tedaviye başladı.

ANNE VE BABALARINI ÖLDÜRMEYE İKNA ETTİ
Profesör, tedaviye gelen birçok çocuğa onlarca kişilikleri olduğuna ve aile bireylerinin cinsel istismarı bilinçaltına gömdüklerine inandırdı. Hatta etkisine giren bazı çocukları, annelerini, babalarını zehirleyip öldürmeye ikna etmeye çalıştı.

Çocuklarda hafıza kaybı ve kimi durumlarda transa yol açan ilacın etkisiyle çocuklar hipnoz oluyor ve belli bir dozdan sonra tüm çocuklar, doktorun etkisi altına giriyor ve aile içinde cinsel istismara uğradıklarını kabul ediyorlardı. Bu tür birbirinin kopyası onlarca vaka yaşandı.

Savcılık şikâyetler üzerine soruşturma başlattı. Yapılan soruşturma kapsamında harekete geçen Gasp Büro Ekipleri Prof. Dr. Süleyman Sallih Zoroğlu ve eşi ile birlikte 4 çalışanını gözaltına aldı. Zoroğlu ve yardımcı doktor Ahmet A. tutuklandı, kliniği polis ekiplerince mühürlendi.

ANLATILANLAR KAN DONDURDU
Skandalın ortaya çıkmasıyla birlikte savcılığa giden aile sayısı da arttı.

İşte o vakalardan biri; 15 yaşındaki bir genç kız. Genç kız, Ekim 2022'de derslerindeki başarının düşmesi ve içine kapanması nedeniyle Zoroğlu'nun İncirli'deki kliniğine getirildi. Burada psikologlar Ahmet A. (27) ve Zeynep A. (32) çalışıyordu.

Gen kızın, annesi ve babası boşanmıştı ve babası başka bir şehirde yaşıyordu.

Zoroğlu, kısa sürede Ayşe'ye 'Çoklu Kişilik Bozukluğu' teşhisi koydu. Babasının cinsel istismara maruz bırakması nedeniyle Ayşe'nin 48 ayrı kişiliği olduğunu söyledi. Anne ve ağabeyi bu iddianın imkansız olduğunu, babasının asla böyle bir şey yapmayacağını ifade etti.

SESİ, YÜZÜ VE HAREKETLERİ DEĞİŞTİ
Kızın durumu kliniğe gitmesinden itibaren çok kötüleşti. Yüzü, sesi, hareketleri değişiyor ve kendisinde başka kişiliklerin ortaya çıktığını ortaya koyuyordu.

Genç kız, evde sesler duyuyor, karanlık gölgelerin geçtiğini söylüyor, kâbuslar görüyordu. Krizler geçirmeye başlamıştı. Ailesi onu Salih Zoroğlu'na götürüyor ve burun spreyi ile bir madde verilince sakinleşiyordu.

Yaşananların ardından genç kız, kollarını kesmeye başladı. Daha sonra bunları hatırlamadığını, diğer kişiliklerinin yaptığını belirtti.

Genç kız, bir gün kolunun acıdığını söyleyince ailesi iğne deliklerini fark etti. Doktorun anestezide kullanılan ketamin enjekte ettiği gün yüzüne çıktı.

MALVARLIĞINI ÜSTÜNE GEÇİRMESİNİ İSTEDİ
Profesör, anneyle yaptığı bir görüşmede babanın genç kıza yaşından itibaren yüzlerce kez istismar ettiğini söylemiş ve "Babayı tehdit edip tüm malvarlığını Ayşe'nin üzerine geçirin" demişti.

OKULUNA KADAR GİTTİ
Zoroğlu'nun kliniğinde çalışanlardan Zeynep, bir gün genç kızın okuluna giderek çocuğun 5 yaşından itibaren babasının cinsel istismarına maruz kaldığını söyledi. Öğretmenler ve okul yönetimi şoke olmuştu. Hemen anneyi aradılar. Çocuk Büro Amirliği'ne de haber verdiler.

Profesör, seansların 6. ayında, aileye "Aile kızlarının intihar riski nedeniyle teklifi kabul etti." dedi. Çaresizlik içindeki aile bunu kabul etti.

ANNESİNİN DE İSTİSMAR ETTİĞİNİ SÖYLEDİ
Profesörün tesiri altına giren kız, kliniğe ziyarete gelen ağabeyine annesinin de kendisini istismar ettiğini söyledi. Profesör. Annenin de disosiyatif hastası olduğunu ve bunları hatırlamayacağını söylüyordu. Daha sonra bilimsel literatürle ilgisi olmayan sapkın tarifler yapmıştı.

YURT DIŞINA GÖNDERECEĞİM
Genç kız, 1,5 ay Salih Zoroğlu ve ailesiyle yaşadı. Ağabey kliniğe giderek kardeşini görüyordu. Bir boşlukta Ayşe'nin telefonundaki Salih Zoroğlu ile mesajlaşmalarını aldı. Mesajlarda doktor, gen kıza anne ve babasına nasıl dava açacaklarını anlatıyordu. Birlikte bowling oynamaya, sinemaya gittikleri fotoğraflar vardı. Profesör, çocuğa onu yurtdışındaki okullara göndereceğini söylüyordu.

Genç kız, 31 Temmuz'da Salih Zoroğlu'nun evindeyken babasını CİMER'e şikâyet etti. Profesörün 12 sayfalık raporunu şikâyet dilekçesine eklemişti. Ağabeyine gönderdiği sesli mesajda "Babam tutuklanmazsa hoca ile birlikte suç duyurusunda bulunacağız" diyordu. Birkaç gün sonra genç kız, Bakırköy Çocuk İzleme Merkezi'ne (ÇİM) giderek babasından şikâyetçi oldu.

AİLECEK İŞİN İÇİNDELER
Savcı, kızın koruma altına alınmasına, bekâret testi yapılmasına karar verdi. Polisleri çağırdı. ÇODEM'e yerleştirilen genç kız, krizler geçiriyordu. Ailesi artık bunun Ketamin yokluğundan kaynaklandığına emin oldu. Bu sırada Salih Zoroğlu'nun diş hekimi olan eşi, genç kızı almak için kuruma başvuru yapıyordu. Kurum yöneticileri, Salih Zoroğlu'nun kız hakkında hazırladığı akıl almaz rapora şüpheyle yaklaştı. Savcılığa bu konuda bilgi verildi.

SAVCILIK TİTİZLİKLE İNCELEDİ
Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı Salih Zoroğlu'nu mercek altına almıştı. Çünkü son dönemde 5 çocuk benzer iddialarla savcılığa başvurmuş ve ailelerini cinsel istismarla suçlamıştı. Hepsinde Prof. Dr. Salih Zoroğlu'nun raporu vardı. Genç kıza Ketamin verilip verilmediğinin anlaşılması için saçından örnek alındı ve Adli Tıp'a gönderildi. Örnekler sonucunda genç kız bakire olduğu ortyaa çıakrken, saç telinde ise Ketamin bulundu.

AİLELERİN ÜSTÜNE KABUS GİBİ ÇÖKTÜ
Başka ailenin anlattıkları ise kan dondurdu. İddiaya göre 17 yaşındaki kızlarına gittikleri ilk seansta, 'Baban seni taciz ediyor' denildi. İlaç tedavisine başlayıp hipnoz etkisi olan söz konusu ilaç verildi. Genç kız ilacı alıp gittiği her seansta çok daha kötü hale geldi ve ailesinden uzaklaştı.

Aile, kabusu yaşatan tedavi, 6 ay sürdü. Genç kızın annesi; "Kızım her gidip geldiğinde bana babasının tacizlerini anlattı. Ben eşime güveniyorum ama kızım buna tamamen inanmıştı. Öyle ki seansın birinden çıktığında Doktorun telkinleri ile 'Babamı ortadan kaldırmamız gerekiyor' dedi. doktor buna 'Adli Tıp'ta bile görünmeyen bir ilaçtan bahsetmiş. Bu resmen cinayete azmettirmek" ifadelerini kullandı.

Profesör, genç kıza laçlar yazdı. Onun yönlendirdiği eczaneden burun spreyi şeklindeki Ketamin de aldılar. İddiaya göre; Salih Zoroğlu seans başında kıza kolundan iğneyle Ketamin veriyordu. Bu sırada yanlarında Psikolog Zeynep A. da vardı. Bunu kesinlikle annesine söylememesini tembihlediler. Ketamin'in uyuşturucu etkisindeyken profesör cinsel istismar olayına inmeye çalışıyordu.

Salih Zoroğlu, kızda erkek, baskın bir erkek kişilik olduğunu, bunun tedaviyi engellediğini söyledi. Babanın evden ayrılmasıyla bu kişiliğin ortaya çıkarılabileceğini anlattı.

Baba, kızının sağlığı için bir hafta evden ayrıldı, kendi annesinin evine gitti. Bir hafta sonra ise profesör, babanın 3 ay başka bir yerde kalmasını istedi. Genç kızın babası bunu da kabul etti. Salih Zoroğlu, kıza babasının cinsel istismarına maruz kaldığını söylemeye başladı. Genç kız, bir süre sonra doktorun etkisi altına girmiş, babasını suçlamaya başlamıştı.

BABA ŞİKAYETÇİ OLDU
Anne, eşine Salih Zoroğlu'nun onu kızını cinsel istismara maruz bırakmakla suçladığını söyledi. Deliye dönen baba, "19 yıllık eşimsin, buna nasıl inanırsın" diye tepki gösterdi.

Baba, avukatıyla konuşup profesör hakkında suç duyurusunda bulunmaya karar verdi. Önce CİMER'den şikâyet dilekçeleri yazdı.



AMACI ÇOCUKLARI KATİLE ÇEVİRMEK
Bu yöntemle çok sayıda ailenin hayatını kabusa çevirdiği orataya çıkan Zoroğlu'nun asıl hedefinin çocukları birer katile dönüştürmek olduğu tespit edildi.

CEZASINI SİZİN VERMENİZ GEREK
Zoroğlu çocuk hastalara attığı bir mesajda, "Ben bu meselenin asıl çözümünün öldürülmesini olduğunu düşünüyorum... Birisi de bunlar, 10 kişilik bir listem var, o kadın da listeye girdi sizin elinize silah verilmesi gerekir, cezanızı sizin vermeniz gerekir" ifadelerine yer verdi.

İKİ SERİ KATİL ÖRNEĞİ
Bir başka mesajda ise, ABD'de onlarca kişiyi hunharca öldüren iki seri katili örnek gösteren Zoroğlu'nun akıllara durgunluk veren o mesajı: "Bir yıl içinde intihar eder kesinlikle ama kesinlikle kendisini öldürür ya da "Jeffrey Dahmer" ya da "Ed Kemper" gibi biri olur sonra kendini öldürür... Gidip suçunuzu kabul ederseniz hem iki küçük çocuk hem de ailesini öldürürler"

İTİRAF ETTİ
Savcılığın talimatıyla yapılan aramalarda çocuklara verilen bir maddeye daha rastlandı. Yapılan sorguda ise Zoroğlu, "Keta-Control isimli veterinerler tarafından hayvanlar üzerinde kullanılan bir ilaçtır. Hayvanlara yönelik bu ilacı yaşı küçük çocuklara terapi sırasında verdim" dediği öğrenildi. Şüphelinin çocukları, onlarca kişilikleri olduğuna ve aile bireylerinin cinsel istismarı bilinçaltına gömdüklerine inandırdığı, ailelere ise çocukların tedavi edilmediği taktirde intihar edecekleri yönünde baskı kurduğu belirtiliyor.Çocuk hastaların doktor tarafından Ümraniye ve Erenköy'deki bazı evlere götürüldüğü, burada ise sürekli ilaç verdiği Savcılığı çıkarılan 6 şüpheliden Süleyman Salih Zoroğlu ve aynı klinikte görevli psikolog Ahmet Aktaş, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FETÖ'YE ÖVGÜ MESAJLARI İÇİN 'ACEMİLİK' DEDİ
KHK ile ihraç edilen Doktor Süleyman Salih Zoroğlu'nun mahkeme sürecinde sosyal medya üzerinden yaptığı FETÖ'ye övgü mesajları ile ilgili "Facebook'ta acemilik yıllarımdı" savunması yaptığı ortaya çıktı. Zoroğlu'nun 2022'de FETÖ ile iltisaklı paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca firari FETÖ'cü Hakan Şükür'ün çeşitli paylaşımlarını da paylaştığı görüldü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN