AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan LGBT terörüne çanak tutan Tunç Soyer'e zehir zemberek sözler!

Küresel tehlike olan LGBT terörü her yere yayılmaya devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, LGBT dayatmasına destek veren CHP'li İzmir BB Başkanı Tunç Soyer'e tepki gösterdi. Dağ, Soyer'in LGBT üyelerine yönelik sağladıkları desteği anlattığı videoda "Sizden beklenilen emperyalizmin yeni aparatı sosyal terörizme destek değil, İzmir'e hizmettir." sözlerini kullandı.

Giriş Tarihi 18 Eylül 2023, 00:45 Güncelleme 18 Eylül 2023, 01:31
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’dan LGBT terörüne çanak tutan Tunç Soyer’e zehir zemberek sözler!

İÇİNDEKİLER

Aile yapısını hedef alan LGBT terörüne çanak tutan sözde sanatçıların ve siyasilerin ardı arkası kesilmiyor. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer LGBT'ye yönelik desteğini sürdürmeye devam ediyor. Soyer, LGBT üyesi bir kişi ile yaptığı görüntülü konuşmada İzmir BB yönetimi olarak LGBT'lilere yönelik hizmetlerinden bahsetti.

DAĞ'DAN SOYER'E LGBT TEPKİSİ I VİDEO İZLE



Tunç Soyer, İzmir BB çatısı altında LGBT üyeleri için bir daire başkanlığı kurulduğunu itiraf etti.

Tunç Soyer şu skandal ifadeleri kullandı.

"Öncelikle şunu söylemek isterim. Gerçekten bu nefret söylemi, bu korku iklimi LGBT'li vatandaşlarımız için hakikaten kabul edilebilir değil. Bu toplum ne kadar ayrışırsa o kadar kaybediyor ve o kadar eksiliyor, yoksullaşıyor. Yani bu nefret söylemlerinin ve bu öfkenin hiç kimseye, hiçbir faydası olmadığı gibi eğer bir vatandaşın bir insanın cinsel tercihlerini cinsel yönelimlerini değiştirmek için mücadele ediliyorsa, peki hırsızlıkla, cinayetle, usulsüzlüklerle, yolsuzluklara mücadele için ne yapıyoruz?

Yani insanların cinsel tercihlerini, yönelimlerini bir kenara bırakıp öncelikle bu ekonomik krizle, sıkıntıyla danışma içinde nasıl hep birlikte hareket edebiliriz ve nasıl düzlüğe çıkabiliriz bunun muhasebesi yapılması gerekiyor.

O nedenle bu nefret söylemlerinin hem hiç kimseye faydası olmadığı, hem LGBT vatandaşları için çok korku iklimi yarattığını ve çok büyük mağduriyet yarattığını düşünüyorum. O nedenle bundan vazgeçilmesi gerektiğine inanıyorum. Her bir vatandaşın yaşam hakkı her bir vatandaşın özgürlüğü aslında hepimizin yaşam hakkı, özgürlüğü anlamına geliyor. O nedenle bunun çok kıymetli olduğunu düşünüyorum.

Yerel yönetimler ne yapmalıdır meselesinde hiçbir ayrım gözetmeksizin her vatandaşa eşit hizmet götürmek için gayret etmelidir. Aslında bu kadar basit. Yani ayrım gözetmeksizin her vatandaşın o şehirde, o ilde, o büyükşehirde her neyse diğerleriyle eşit şekilde hizmetten yararlanabiliyor olması lazım. Hiçbir vatandaşın ayrıştırılmaması lazım yerel yönetimlerin aslı görevi bu kucaklayıcı hizmeti üretmektir. Hiçbir kimseyi ayrıştırmadan ne cinsel tercih nedeniyle, ne cinsel yönelimi nedeniyle ayrıştırmadan hizmet götürmektir.

CHP'de Cumhuriyetin ikici yüzyılına girerken, Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıracağını ifade ediyor. Hem genel başkanın ağzından hem her türlü politika söylemlerinde bunu özellikle vurguluyor. Bundan önceki Kurultay'da temel başlık buydu.

Şimdi ikinci yüzyıla giriyoruz artık çok az kaldı. 29 Ekim'de bir yüzyılı geride bırakmış olacak Türkiye Cumhuriyeti. İşte o ikinci yüzyıla girerken demokrasi ile taçlandırmak en büyük hedefimiz olmalı. Demokrasi 5 yılda bir sandığa gitmekle ibaret bir rejim değil. Demokrasi gerçekten şeffaflık demek, hesap verebilirlik vermek demek, katılımcı demek, özgürlük demek, temel hak ve özgürlükleri demek yani demokrasi aslında bütün bunların iç içe girdiği bir erdemler sistemi. Demokrasiden uzaklaştıkça nefret söylemleri büyüyor, toplumda düşmanlar yaratılıyor. Buna izin vermemeliyiz."

"SİZİN İŞİNİZ HİZMET EMPERYALİZM'İN APARATI OLMAK DEĞİL"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir BB Başkanı Tunç Soyer'in LGBT üyelerine yönelik desteğine sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

+

Hamza Dağ, "Sizden beklenilen emperyalizmin yeni aparatı sosyal terörizme destek değil, İzmir'e hizmettir." dedi.



Hamza Dağ, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
İzmir'de kronik problemler almış başını gidiyor. Şehrin başındaki kişi bu sorunlara odaklanmak yerine sürekli LGBT dayatmasını bu şehrin gündemine sokmaya çalışıyor. Sizden beklenilen emperyalizmin yeni aparatı sosyal terörizme destek değil, İzmir'e hizmettir.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN