Baba-oğul savaşında yeni bombalar! 3 davete çağrılmayan Ekrem İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na TELE1 oyunu! Yol kapatıp İstanbul trafiğine soktu

Son dakika haberleri… CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı değişim savaşı başlatan Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz 3 davette çağırılmamasının rövanşını alma çabalarına girdi. Baba oğul arasında yaşanan kriz son olarak fondaş TELE1 için düzenlenen dayanışma gecesinde ortaya çıktı. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nun salona ulaşmasını engellemek için yol kapattı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dakikalarca trafikte kalırken olay sonrası iki isim Adnan Menderes’i anma töreninde görüldü. Ancak ikisinin de yüzünden memnuniyetsizlikleri anlaşılıyordu.

Giriş Tarihi 18 Eylül 2023, 11:23 Güncelleme 18 Eylül 2023, 11:34
Baba-oğul savaşında yeni bombalar! 3 davete çağrılmayan Ekrem İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na TELE1 oyunu! Yol kapatıp İstanbul trafiğine soktu

İÇİNDEKİLER

14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alınan tarihi hezimet sonrası CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 'değişim' fitilini ateşleyip Kılıçdaroğlu'na alenen savaş açmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun A Takımı ile Zoom toplantısı yapan Ekrem İmamoğlu, baktı CHP Lideri ile baş edemeyecek, kendisinin İBB Başkanı olduğunu söyleyip ortaya tavşan aday Özgür Özel'i attı.

Kılıçdaroğlu ile arası her geçen gün açılırken Özgür Özel'e destek verdiğini açıklayan Ekrem İmamoğlu savaşı daha da kızıştırdı.

İMAMOĞLU'NDAN RÖVANŞ!
Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'a yaptığı 3 ziyarette de Ekrem İmamoğlu'nu davet etmemesi, yaşanan krizin kanıtıydı.

İkili arasındaki soğuk savaş, fondaş TELE1 için düzenlenen dayanışma gecesinde de açığa çıktı.

Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun programın düzenleneceği Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'na ulaşımını zorlaştırmak için Hilton Otel ile Harbiye Orduevi arasında bulunan demir kapıyı kapattırdı.

Güvelikleri çektirtti, demir kapının önüne de bir araba koyulması talimatı yolladı.

Hilton'da kalan Kemal Kılıçdaroğlu, kaldığı otelin hemen yanında bulunan kestirme yolu kapalı olduğu için kullanamadı.

Nişantaşı'ndan dolaşmak zorunda kaldı. Programa 25 dakikada anca ulaştı.

Kılıçdaroğlu'da, Harbiye'den Nişantaşı'na, Nişantaşı'ndan Abdi İpekçi Caddesi'ne oradan da itfaiyenin önünden Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'na ulaşım sağlamak zorunda kaldığı ortaya çıktı.

ADNAN MENDERES ANMASINDA AYNI KAREDE
Yaşanan bu olayın üzerinden henüz 24 saat geçmemişken değişim ateşini fitilleyen Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu aynı karede görüldü.

3 ismin de yan yana olmaktan pek memnun olmadıkları kameralara yansıdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN