Tavşan aday Özgür Özel'e 'X'li şok! Hayaller 1300 CHP delegesi oyu gerçekler zorlama 500 retweet

CHP'de "İmamoğlu ile ortak hayalim var" diyen Özgür Özel adaylığını ilan etti. "Değişimin Yüzyılı, Yüzyılın Değişimi" başlıklı bir tutum belgesi yayınlayan Özel "CHP Genel Başkanlığı'na adaylığımı ilan ediyorum" dedi. Öte yandan CHP'nin yeni genel başkan adayı, kurultay öncesı ilk şoku ‘X’de yaşadı! Paylaşımları, alması gereken oy kadar bile retweet yapılmadı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2023 Güncelleme 17 Eylül 2023, 06:57
Tavşan aday Özgür Özel’e ’X’li şok! Hayaller 1300 CHP delegesi oyu gerçekler zorlama 500 retweet

İÇİNDEKİLER

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurmayıydı! Bay Kemal, Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklarken ağladı. 5 dönem vekillik yaptı! Ama aniden "Değişim" diye haykırdı.

CHP liderliğine adaylığını açıkladı.


X'den paylaşımlar yaptı. Fakat en çok 500 retweet aldı. Yani kurultayda, 1300 delegenin en az yarısı kadar oy alması gerekirken bu rakama bile ulaşamadı!

CHP'nin yeni tiyatrosuna kimse inanmadı!

NE OLMUŞTU?
Kavga, kaos ve 'değişim' tartışmalarıyla cebelleşen CHP'de "İmamoğlu ile ortak hayalim var" diyen Özgür Özel bugün adaylığını ilan etmişti.

"Değişimin Yüzyılı, Yüzyılın Değişimi" başlıklı bir tutum belgesi yayınlayan Özel, "Yönetimin seçim yenilgisinin sorumluluğunu üstlenmedi" ifadelerini kullanmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nu hesap uzmanlığından vuran Özgür Özel, "39 milletvekilini başka partilere vermesi unutulmaz hasar bırakmıştır. Partiler arası imzalanan protokollere dair bilgilendirme dahi yapılmadan süreç izlenmiştir" demişti.



"CHP Genel Başkanlığı'na adaylığımı ilan ediyorum" diyen Özel'e ilk destek Ekrem İmamoğlu'ndan gelmiş, İmamoğlu, "CHP değişirse Türkiye değişir" paylaşımını yapmıştı.

Böylelikle 'tavşan aday' formülü tescillenmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN