Cumhur İttifakı yerel seçimler için sahaya indi! MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter iki stratejik hedefi açıkladı!

Son dakika haberleri... Yerel seçimlere adım adım yaklaşırken MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Devlet Bahçeli'nin talimat verdiğini dile getirirken "Artık zillet partilerinin gölgelerinin düştüğü partilerin kötü hallerine son vermek lazım. Cumhur'un iradesiyle bu belediyeleri buluşturmak lazım. MHP olarak sayın genel başkanımızın belirlediği iki stratejik hedefimiz var mahalli idareler seçiminde" dedi.

Giriş Tarihi 17 Eylül 2023, 13:23 Güncelleme 17 Eylül 2023, 13:32
Cumhur İttifakı yerel seçimler için sahaya indi! MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter iki stratejik hedefi açıkladı!

İÇİNDEKİLER

14 ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde tarihi bir zafer elde eden Cumhur İttifakı, yerel seçim hazırlıklarına başladı. Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, yürütülen çalışmalara ilişkin A Haber'e özel açıklamalarda bulundu.

"ESKİŞEHİR'E CUMHUR İTTİFAKI'NIN MÜHRÜNÜ VURMAYA HAZIRIZ"

Yönter, şu ifadeleri kullandı:

"Kongrelerimizi yapmakla ve demokratik bir süreci işletmekle meşgulüz. Kongrelerimiz son derece sağduyulu, disiplinli, emniyetli ve birlik ve beraberlik havası içerisinde icra ediliyor. Bugün Eskişehir il kongremizi yapacağız. Eskişehir uzun süredir CHP'li belediye başkanı tarafından yönetiliyor. Eskişehir teşkilatımız diri bir teşkilat. Meselelerin farkında olan bir teşkilat. Bütün arkadaşlarımız burada. Ortak bir heyecan. Liderimize davamıza sımsıkı bağlılar. Cumhur İttifakı'nın başarısına inanmış vaziyetteler. Özellikle bir hususun altını çizmek istiyorum.

Sayın Yılmaz Büyükerşen, 1999'dan bu yana belediye başkanı olarak görev yapıyor. Büyükerşen değerli bir akademisyen. Ama artık miadını doldurdu. Yılmaz Büyükerşen'in yapacağı bir şey kalmadı. Bu iş buraya kadar.

Eskişehir'e Cumhur İttifakı'nın mührünü vurmaya hazırız. Teşkilatımız 31 Mart 2024 tarihine heyecanla hevesle hazırlanıyor. "2024'e doğru diyar diyar Anadolu" temasıyla çalışmalarımıza hız ve ivme veriyoruz. Artık biz Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı Cumhur İttifakı olarak alacağız. Sayın Büyükerşen'in de bir durum muhasebesi yaparak kendisini gözden geçirerek "Bu iş buraya kadarmış" diyerek ömrünün kalan yıllarını torun severek geçirmesi başlıca temenni ve dileğimiz.

"CUMHUR İTTİFAKI BÜYÜK BİR ZAFERE İMZA ATACAK"

31 Mart'ta Cumhur İttifakı Eskişehir'de büyük bir zafere imza atacak. MHP buna hazır. Gördüğünüz gibi arkadaşlarımız arasında çok sıkı bir bağ var. Eskişehir'in her tarafına nüfuz etmiş bir teşkilat yapımız var. Çünkü Eskişehir aynı zamanda kavşak noktasında. Ticaret hayatımızın ağırlık merkezi. İhracatımızda çok önemli bir yeri var. Eskişehir yolların kesişme noktasındayken artık belediye yönetimi açısından da hak ettiği bir yönetime mutlaka kavuşmalı. Biz bunu sağlamaya söz verdik. Bu mücadele süresince de il başkanımız yönetimi tüm dava arkadaşlarımız Cumhur İttifakı'nın başarısı için elinden gelen bütün çabayı gösterecekler.

İKİ STRATEJİK HEDEF

Sadece Eskişehir ile sınırlı değil. Türkiye'nin tamamında bunu yapacağız. Artık zillet partilerinin gölgelerinin düştüğü partilerin kötü hallerine son vermek lazım. Cumhur'un iradesiyle bu belediyeleri buluşturmak lazım. MHP olarak sayın genel başkanımızın belirlediği iki stratejik hedefimiz var mahalli idareler seçiminde.

Birinci stratejik hedefimiz mevcut belediyelerimizi muhafaza etmek ve üstüne yenilerini eklemek.

İkincisi ise Cumhur İttifakı'nın ruhuna müzahir şekilde, Cumhur İttifakı'nın ahlakına müktesebatına bağlı şekilde, zillet ittifakının elinde bulunan belediyeleri Cumhur İttifakı'nın iradesiyle ve yönetimiyle buluşturmak. Bunda kararlıyız."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN