CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 5 yıllık skandalları 67 saniyeye sığdırıldı!

2019 yerel seçimlerinde İBB Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ekrem İmamoğlu, göreve geldiği günden bu yana skandalları ile gündeme gelir oldu. İstanbulluyu en çok da seçim öncesi en çok vaatte bulunduğu ulaşımdan vuran Ekrem İmamoğlu için bir video hazırlandı. İmamoğlu’nun skandallarını 67 saniyede anlatan videoda, İETT yangınlarından Ekrem İmamoğlu’nun tatillerine, yürümeyen merdivenlerden vatandaşa davranışına kadar İstanbulluyu çileden çıkaran birçok duruma değinildi.

Giriş Tarihi 15 Eylül 2023, 22:38 Güncelleme 15 Eylül 2023, 23:03
CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 5 yıllık skandalları 67 saniyeye sığdırıldı!

İÇİNDEKİLER

İstanbullu 2019 yerel seçimlerinden bu yana CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun işbilmezliği ile sınanıyor.

Göreve gelmeden önce en büyük vaatlerinden biri olan ulaşımda sınıfta kalan Ekrem İmamoğlu'nun, geçmiş dönemde iş bilmezliği kadar en kritik dönemlerde yaptığı tatiller de çok konuşuldu.

5 YIL 67 SANİYEYE SIĞDIRILDI
2024 yerel seçimlerine adım adım yaklaşırken Ekrem İmamoğlu'nun 5 yıllık skandalları 67 saniyelik bir videoya sığdırıldı.

Söz konusu videoya müzik olarak da "Dayanabilirsen dayan Ali Cabbar" seçildi.

BİR ANDA ALEV ALAN İETT'LER
Videonun en başında İstanbullunun baş belası haline gelen İETT'ler yer aldı. Bir anda alev alan İETT otobüslerinin görsellerine yer verildi.

İMAMOĞLU'NUN KAYAK SEVDASI
Videoda İmamoğlu'nun kayak sevdası da es geçilmedi. Bilindiği üzere İmamoğlu Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası önce bölgeyi ziyaret etmiş, sonrasında Erzurum'da kayak tatili yapmıştı.

Skandala tepki gösterilirken İmamoğlu katıldığı bir programda 41 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve bin 607 kişinin de yaralandığı depremi küçümseyip "Beklentimizin çok aşağısında bir sorun yaşandı. Bunu gördük ve tatile gittik" demişti.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDEKİ İMAMOĞLU
Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yardımcısı görevini üstlenen Ekrem İmamoğlu'nun yine İstanbul'u unuttuğu dile getirilen videoda CHP'nin Kandil ve HDP iş birliğini de yer verildi.

Videoda İstanbulluların İBB'ye başkan olarak seçtiği İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanlığı için başlattığı değişim hareketinin bir kolu olan zoom skandalına da yer verildi.

EN BÜYÜK SORUN YÜRÜ'ME'YEN MERDİVEN
Son olarak İstanbullunun en büyük sorunlarından biri olan yürümeyen merdivenler ve bozulan metrobüsler.

Vatandaşın yürümeyen merdiven ve bozulan metro-metrobüslerle imtihanlarından kesitlerin yer aldığı videoda Ekrem İmamoğlu'nun vatandaşa çıkıştığı anlar da kullanıldı.