Zır muhalif Uğur Dündar ile Enver Aysever sosyal medya üzerinden laf dalaşına girdi!

Yerel seçimler öncesi tansiyon yükselmeye devam ediyor. CHP yandaşı gazeteciler Enver Aysever ile Uğur Dündar, sosyal medya üzerinden laf dalaşına girdi. Aysever'i 'Asalak Barbie' olarak nitelendiren Dündar, "CHP'li belediyelerden mamalandığı için Cumhuriyet Gazetesi'nden kovuldu" dedi. Dündar'a 'Pişmaniye duayen' diyen Aysever ise, "Para için Atatürk'ü pazarladınız. Eğer bunu bir daha yaparsan seninle bozuşuruz" şeklinde konuştu.

Giriş Tarihi 13 Eylül 2023, 22:10 Güncelleme 14 Eylül 2023, 09:25
Zır muhalif Uğur Dündar ile Enver Aysever sosyal medya üzerinden laf dalaşına girdi!

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde fark yemesinin ardından "İstifa" çağrılarına kulaklarını tıkadı. CHP liderini istifaya davet eden gazeteci Uğur Dündar, tutarsızlığı üzerinden kendisini hedef alan gazeteci Enver Aysever ile sosyal medya üzerinden tartışmaya girdi.

Dündar, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı görevinden istifa etmiş bir süre sonra da görevine dönme kararı almıştı.

Dündar'ın aldığı bu karara tepki gösteren Enver Aysever de "İstifa ediyorsun ergen gibi, 1 saat geçmeden geri dönüyorsun. İnsan sözünün eri olmalı" ifadelerini kullanmıştı.



DÜNDAR'DAN AYSEVER'E 'ASALAK BARBIE' BENZETMESİ
İkili arasındaki kavga daha da körüklendi. Aysever'i 'Asalak Barbie' olarak nitelendiren Dündar, "CHP'li belediyelerden mamalandığı için Cumhuriyet Gazetesi'nden kovuldu" dedi.

Dündar yaptığı paylaşımda, "Bilmesek, tanımasak sanırsın Bolivya dağlarında faşistlerle çarpışan Che Guavera! Oysa CHP'li belediyelerden mamalandığı için Cumhuriyet Gazetesi'nden kovulan asalak Barbie! Belediye hortumu kesildiğinden şimdi takipçilerine avuç açıyor. Neymiş, faşistlere karşı medya kuracakmış" ifadelerini kullandı.



"PARA İÇİN ATATÜRK'Ü PAZARLADINIZ"
Dündar'a 'Pişmaniye duayen' diyen Aysever ise, "Para için Atatürk'ü pazarladınız. Eğer bunu bir daha yaparsan seninle bozuşuruz" şeklinde konuştu.



"SEN ÖNCE AYNAYA TÜKÜR, SONRA DÖN ARDINDAKİ PİSLİĞİ TEMİZLE"
Dündar, Aysever'in yayınladığı videodan sonra yaptığı yeni paylaşımda ise, "Sen, kim sorular (!) sormak ve ayar vermek kim? Cumhuriyet Gazetesinden, CHP'li belediyelerle olan akçeli ilişkilerin nedenyile Yayın Kurulu'nun kararıyla kovulduğunu Genel Yayın Yönetmenin açıkladı! Sen önce aynaya tükür, sonra dön ardındaki pisliği temizle! Gerisi yargıda!" diye yazdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN