Kutu kolacı Eren Erdem'den Başkan Erdoğan'ı örnek alıyoruz itirafı: "Çok güçlü bir siyaset yapma şekli var"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, katıldığı programda seçimi neden kaybettiklerine yönelik kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın çok sadık bir planı ve güçlü bir siyaset anlayışı olduğunu belirten Erdem, "Bizim de ihtiyacımız bu" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 09 Eylül 2023, 22:37 Güncelleme 10 Eylül 2023, 00:11
Kutu kolacı Eren Erdem’den Başkan Erdoğan’ı örnek alıyoruz itirafı: Çok güçlü bir siyaset yapma şekli var

İÇİNDEKİLER

28 Mayıs'ta yaşanan hezimet ve yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP'de sular durulmuyor.

CHP'Lİ ERDEM'DEN 'ERDOĞAN'I ÖRNEK ALIYORUZ' İTİRAFI I VİDEO İZLE

Sandıktan aldığı yenilginin ardından partisi tarafından hedef tahtasına konan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, istifaya yanaşmıyor.

CHP'de kazan kaynamaya devam ederken Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki 'değişim' kavgası Ekrem İmamoğlu'nun gizli 'zoom' cuntası ile birlikte aleni savaşa dönüştü.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, gazeteci Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında, 'seçimi neden kaybettiklerine ilişkin' kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.



"KILIÇDAROĞLU GİTSE BİLE 'KILIÇDAROĞLU DOKTRİNİ' KENDİSİNİ SÜRDÜRMELİDİR"
Seçimlerden önce yaptırdıkları anketlerde en az yüzde 60 oy aldıklarını belirten Erdem, "CHP, bugün kazandığı mevzii terk etmemelidir. Kılıçdaroğlu gitse bile, bıraksa bile 'Kılıçdaroğlu doktrini' kendisini sürdürmelidir" şeklinde konuştu.

"ÇOK GÜÇLÜ BİR SİYASET YAPMA ŞEKLİ VAR"
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın çok sadık bir planı ve güçlü bir siyaset anlayışı olduğunu belirten CHP'li Erdem, "Bizim de ihtiyacımız bu" dedi.

CHP'Lİ ERDEM'DEN 'ERDOĞAN'I ÖRNEK ALIYORUZ' İTİRAFI I VİDEO İZLE

"İktidar yolculuğu büyük kadroların, büyük planların eseridir." diyen Erdem, "Erdoğan'ı başarılı kılan budur." ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN