CHP’li Maltepe Belediyesi 32 yıllık Cemevinin banka hesabına el koydu

CHP'li belediyelerde skandalların ardı arkası kesilmiyor. Bunun son örneği ise CHP'li Maltepe Belediyesi'nin 32 yıllık Maltepe Cemevi ve Derneği'ne işgalci olduğu gerekçesiyle dava açması oldu. Dava sonucunda işgalcilikle itham edilen derneğin banka hesaplarına Maltepe Belediyesi tarafından el konuldu. Dernekten yapılan açıklamada, "Hesabımızda bulunan; Alevilerin gözyaşı parası, CHP’li Ali Kılıç’ın, sözde inanışlara eşit mesafedeki!, sosyal demokrat, halkçı belediyecilik anlayışını sürdürdüğü Maltepe Belediyesi hesaplarına aktarılmak üzere alınmıştır” ifade edildi.

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2023, 17:59 Güncelleme 30 Ağustos 2023, 03:12
CHP’li Maltepe Belediyesi 32 yıllık Cemevinin banka hesabına el koydu

İÇİNDEKİLER

CHP'nin hizmet yoksunu belediyeciliği her geçen gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Çöpleri doğru düzgün toplamayarak halkın sağlığını tehlikeye atmaları, israfta bulundukları ve toplu ulaşım sorunlarıyla da vatandaşı sınamaya devam ediyorlar.

Özellikle İstanbul'da bulunan CHP'li büyükşehir belediyesi ve belediyelerde peş peşe skandallar gündeme geliyor. Bunun son örneği ise Maltepe Cemevi ve Derneği, Maltepe Belediyesi'nin kendilerini hedef aldığını, belediyenin derneği işgalcilikle suçlayarak dava açtığını duyurdu.

CEMEVİNİN BANKA HESABINA EL KOYDU
32 yıllık Maltepe Cemevi ve Derneği, sosyal medya platformu Facebook'tan yaptığı duyuruda CHP'li Maltepe Belediyesi'nin işgal davası sonucunda derneğin banka hesaplarına el konulduğunu açıkladı. Maltepe Cemevi ve Derneği'nin 1991 yılına kadar dayanan köklü bir geçmişinin olduğunun vurgulandığı açıklamada kinayeli bir açıklamada bulunarak, "Cemevimizin yapım sürecini sizlere bu mecradan uzun uzun tekrar anlatmayacağız.

Fakat yaşadığımız sürecin sonucunda; CHP'li Maltepe Belediyesi'nin tarafımıza açtığı işgal davasının sonucunda banka hesaplarımıza Kadıköy/Rıhtım Vergi Dairesi tarafından el konulup, hesabımızda bulunan; Alevilerin gözyaşı parası, CHP'li Ali Kılıç'ın, sözde inanışlara eşit mesafede ki!, sosyal demokrat, halkçı belediyecilik anlayışını sürdürdüğü Maltepe Belediyesi hesaplarına aktarılmak üzere alınmıştır. Siz Değerli Maltepeli Alevi canlarımızın bilgisine sunulur. Takdir sizlerindir" ifadeleri kullanıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN