CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yeni bir skandala imza attı! Yangından kaçtı düğüne koştu! Utanmadan üzerine paylaşım yaptı

Çanakkale yangını sırasında kayıplara karışan, alevlere müdahaleyi temenni tweet’leriyle uzaktan izleyen CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, özel kalem müdürünün düğününde ortaya çıktı. Başkan Gökhan kendisinden açıklama bekleyenleri düğün fotoğraflarını paylaşarak bir kez daha şaşırttı.

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2023, 06:30 Güncelleme 28 Ağustos 2023, 10:11
CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yeni bir skandala imza attı! Yangından kaçtı düğüne koştu! Utanmadan üzerine paylaşım yaptı

İÇİNDEKİLER

Çanakkale'de geçen hafta bir yerleşim yerinin hemen yanında çıkan yangın, ormana sıçradı.



15 kilometrelik alana yayılan alevler, Tarım ve Orman Bakanı Osman Yumaklı başta olmak üzere birçok devlet yetkilisi ve kurumunun dayanışması ve ekiplerin olağanüstü çabasıyla 48 saat dolmadan kontrol altına alındı.

2 bin 650 hektarı ormanlık alan, 4 bin 80 hektar alanın etkilendiği yangın sırasında sahada hiç gözükmeyen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise X hesabından, "Yangınlar ciğerimizi yakmaya devam ediyor. Umarım en kısa sürede söndürülür" paylaşımı yapmakla yetindi.

BELGE SUNMADI!
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; yangın bölgesine hiç uğramayan Ülgür Gökhan'ın, tatilde olduğu iddia edildi.

Ülgür Gökhan ise, yangının başladığı gün sağlık sorunları nedeniyle hastaneye yattığı yönünde yazılı bir açıklama yapmakla yetindi.

Fakat kamuoyuna, bunu ispatlayan bir rapor ya da belge sunmadı.

Ülgür Gökhan'a vekâlet eden Yardımcısı İrfan Mutluay ise Başkan'ın istirahat hakkını kullandığını belirterek, "Yangın için tüm ekiplerimizle teyakkuzdaydık. Başkanlık görevine vekâleten baktım. Başkanın nerede olduğunu biliyordum. Kendisi gerekli açıklamayı yapacaktır" dedi.



Orman yangınında sahada görünmeyen ve bir haftadır kayıp olan Ülgür Gökhan, önceki akşam bir düğünde ortaya çıktı.

Özel Kalem Müdürü Ayşe Sevil Albay'ın nikahını kıyan ve gayet sağlıklı görünen Başkan Gökhan, sosyal medya hesabından, "Bu akşam Ayşe Sevil Albay ve Niyazi Murat Eruçar çiftçimizin nikahını kıydım. Tabi ki kız tarafıydık. Özel Kalem Müdürlüğümüzü yapan Sevil hanıma ve Murat beye bir ömür mutluluklar diliyorum" paylaşımı yaptı.



Başkanın sosyal medya paylaşımının altına tepki yağdı. Tepkiler arasında, "Sen kalk Çanakkale yanarken tatile çık, düğün için yurda dön..! Tebrik ediyoruz sizi.! Vermiş olduğunuz hizmetten dolayı" mesajı da yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN