Başkan Recep Tayyip Erdoğan net konuştu: Sorunları biz çözeriz

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 952'nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında geldiği Bitlis'te toplu açılış törenine katıldı. Son 3 ayda yaşananların muhalefetin perişan halini gösterdiğine dikkat çeken Erdoğan, "Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz. Türkiye'de sorun varsa çözecek olan Cumhur İttıfakı'dır" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2023 Güncelleme 26 Ağustos 2023, 07:00
Başkan Recep Tayyip Erdoğan net konuştu: Sorunları biz çözeriz

İÇİNDEKİLER

Başkan Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü etkinlikleri ve açılış programı için geldiği Muş Havalimanı'ndan Bitlis'e geçti. Erdoğan, cuma namazını Bitlis Eren Üniversitesi Memduh Eren Camisi'nde kıldı. Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'ne katılan Erdoğan şöyle konuştu:

- Özellikle tekstil alanındaki yatırımlar artıyor. Bitlis tekstil alanında tüm bölgenin üretim merkezi haline geliyor. Yeter ki siz üretin, yatırım yapın. Türkiye'yi yatırım, istihdam ihracat yoluyla büyütme hedefimizi hayata geçireceğiz.



- Bitlis'e son yıllarda toplam 40 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık. 19 adet spor tesisi kazandırdık. Bitlis'in de içinde yer aldığı bölgemiz terör tehdidinden kurtuldukça yeni yatırımlar gelecek kalkınma hızlanacaktır.
- Şimdi önümüzde mahalli idareler seçimi var. Son 3 ayda şahit olduğumuz muhalefetin perişan durumu bir kez daha göstermiştir. Bunların kendi ikballerini kurtarmak dışında hiçbir gündemleri yoktur. Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz. Sorun varsa çözecek olan Cumhur İttifakı olarak biziz.



- Türkiye Yüzyılı'nı inşa edecek olan biziz. 4 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Türkiye istikrar diyerek iradesini ortaya koydu. Bitlis tıpkı 2019'daki gibi yine iradesine sahip çıkacak.
- Bunların kendi koltuklarını korumak dışında hiçbir gündemleri yoktur. Ülkemizi aydınlık yarınlara ulaştıracak yine biziz. Bizden önce yapılanların kat be kat fazlasını ülkemize kazandırdık. (Ceren ÇALIŞKAN)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN