Tepki yağıyor! İmamoğlu yönetimi Kuzguncuk Parkı'nı 3 yıldır açamadı, Çekmeköy Şile Otoyolu üzerindeki Taşdelen Kavşağı yapılamadı!

2019’daki yerel seçimlerde megakentin başına gelen ancak İstanbullunun parasını kendi PR için kullanan CHP’li Ekrem İmamoğlu’na büyük tepki var. Kuzguncuk Parkı, yaklaşık 3 yıldır zemin çalışmaları adı altında vatandaşa kapalı. Öte yandan Çekmeköy Şile Otoyolu üzerindeki Taşdelen Kavşağı da yapılmadı. Yerel seçimler yaklaşırken 5 yıldır İstanbul’a bir çivi çakmayan Ekrem İmamoğlu’nda Üsküdar ve Çekmeköy Belediye Başkanları büyük tepki gösterdi.

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2023, 16:36 Güncelleme 25 Ağustos 2023, 06:29
Tepki yağıyor! İmamoğlu yönetimi Kuzguncuk Parkı’nı 3 yıldır açamadı, Çekmeköy Şile Otoyolu üzerindeki Taşdelen Kavşağı yapılamadı!

İÇİNDEKİLER

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4.5 yılda şehre çivi dahi çakmadı. 16 milyonluk Mega Kent'te ulaşımdan alt yapıya kadar pek çok alanda kaos yaşandı.

Görevinin başında olmak yerine Türkiye turuna çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyada algı operasyonu yaptı.

Sabah'ta yer alan habere göre, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir türlü tamamlayamadığı projeleri açıkladı.

CHP'li Ekrem İmamoğlu yaklaşık 3 yıl önce zemininde kayma olduğu tespit edilen Üsküdar'ın en güzel parklarından birisi olan boğaz manzaralı Kuzguncuk Parkı'nda zemin iyileştirme çalışması başlattı. Ancak aradan geçen 3 yılda bir arpa boyu yol alınamadı.

3 YILDIR KAPALI PARK

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kuzguncuk Parkı'nın son halini paylaştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Türkmen, "Görüntü bugünden, İBB bu parkı 3 yıldır halka kapalı tutuyor.

Merak ediyorum; İstanbul'un en güzel parkını tam 3 yazdır halka kapalı tutmak ve onca kamuoyu baskısına rağmen karınca hızıyla bile çalışmamak için ne kadar dertsiz, tasasız olmak lazım acaba" diyerek dert yandı.

"DERDİ ALGI VE REKLAM"

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki göstererek "Derdi tamamen algı ve reklam olan İBB'nin durumu işte aşağıdaki resimde mevcuttur. Çok sabrettik az kaldı" ifadesini kullandı.

ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKANI DA TEPKİLİ

Çekmeköy Şile Otoyolu üzerinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapımına başlanan Taşdelen Kavşağının bazı noktalarını da İBB yapacaktı. Bakanlığın temel atıp çalışmalarına başlamasına rağmen İBB üzerine düşen yerlerle ilgili tek adım atmadı.

Bu durumu dile getiren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki göstererek şu ifadeleri kullandı: Yol daraltıldı, çile ikiye katlandı, ortada çalışma yok, reklam çok. Hemşerilerimizin de artık aşina olduğu gibi; İBB'de ses var görüntü yok…