Fatih Altaylı bu kez CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a salladı: Kedi Şerafettin miyavlasın daha iyi

14 Mayıs seçimlerine giden süreçte 8'li koalisyona açık destek veren ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağını savunan Fatih Altaylı seçimlerin kaybedilmesinin ardından ikiyüzlülük örneği sergiliyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağza alınmayacak ifadelerle eleştiren Fatih Altaylı'nın son hedefi CHP Sözcüsü Faik Öztrak oldu. Fatih Altaylı, "Faik Öztrak konuşacağına CHP’nin kedisi vardı Şerafettin, hayattaysa miyavlasın daha iyi." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2023, 11:57 Güncelleme 23 Ağustos 2023, 08:37
Fatih Altaylı bu kez CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a salladı: Kedi Şerafettin miyavlasın daha iyi

İÇİNDEKİLER

14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerde 8'li koalisyonun desteklediği Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu fark yiyerek seçimi kaybetti.

Seçim sürecinde CHP'ye ve Kemal Kılıçdaroğlu'na açık destek veren isimler kaybedilen seçimin ardından faturayı Kemal Kılıçdaroğlu'na keserek işin içinden sıyrılmaya çalıştı.

SEÇİMLERDEN ÖNCE MUHALEFETİ GAZLAYAN FATİH ALTAYLI ŞİMDİ CHP'YE SALLIYOR
Bu isimlerden biri de seçim döneminde muhalefeti gazlayan Habertürk'ten kovulan Fatih Altaylı oldu.

Seçim döneminde Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacığını savunan Fatih Altaylı seçimlerin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nu "Merzifon eşeğine" bile benzetti.

Fatih Altaylı'nın son hedefi 6 dönemdir CHP'den koltuk kapan CHP Sözcüsü Faik Öztrak oldu.

Faik Öztrak'ın yerel seçimlere ilişkin yaptığı "Bu sefer Bursa, Balıkesir ve hatta Konya'yı bile alacağız. Göreceksiniz!" sözlerini eleştiren Altaylı Faik Öztrak'ı CHP'nin kedisi Şerafettin üzerinden hedef aldı.

FATİH ALTAYLI FAİK ÖZTRAK'I HEDEF ALDI: KEDİ ŞERAFETTİN MİYAVLASA DAHA İYİ
Altaylı, "Faik Öztrak konuşacağına Kedi Şerafettin miyavlasın daha iyi" dedi.

Altaylı şunları söyledi:

"Bu kadar antipatik bir görüntüyü CHP sözcüsü diye halkın önüne çıkarmak da ayrı bir hata. Binanın çaycısı konuşsun daha iyi konuşur daha sempatik olur. Kedileri vardı Şerafettin o miyavlasın daha iyi.

Faik Öztrak konuşacağına Şerafettin'i masanın üstüne koysunlar önüne de mikrofonu koysunlar o da miyav miyav miyav desin yemin ediyorum daha iyi.

CHP'ye oy vereceğin varsa Faik Öztrak konuşunca oy vereceğin gidiyor"

SEÇİM GÜNÜ DE KILIÇDAROĞLU'NUN KAZANACAĞINI SAVUNMUŞTU
Altyalı 14 Mayıs'ta Başkan Erdoğan seçimleri önde götürüken bile Kılıçdaroğlu'nun kazanacağını savunmuş, "Büyük bir ihtimalle Kılıçdaroğlu seçimi önde bitirecek. Net olmayan yüzde 50'yi aşıp aşamayacağı" ifadelerini kullanmıştı.